"ASKF" <nospam@askf.dk> skrev i en meddelelse
news:cqmff09h31bnjl2462af10f9uqqla09hf9@4ax.com...
> Jeg vil lave peberfrugter med kødfyld i aften (blev inspireret af tråden
> om disse), og tænkte det kunne være passende med en pebersovs.
Hej ASKF
Her er en stærk peber sauce ,kom peberkornene i tilsidst så bliver den
mildere :
30 gram hele grønne peberkorn,afdryppede
1 dl. cognac
3 dl. okse eller lammebouilon
1 dl. piskefløde
Peberkornene kommes i en tykbundet gryde.
De tørres ved meget lav varme,peberen skal kun tørres ikke ristes.
Knus kornene let med grydeskeen.
Hæld cognac i og skru op for varmen,kog til cognacen er næsten væk,
tilsæt derefter bouilonnen og der koges videre i ca 5 minutter,til
væden er kogt ind med ca 1/4 .
Tilsæt fløden og lad saucen simre til cremet konsistens. Smag til med
salt og evt.ekstra peber.
--
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end