Jeg forsøgt det der med at udhule en smule, og så sætte en tragt i... og
selvom den havde stået til afdrypning i en hel del timer, og derefter med
vodkaen i 18 timer var der ikke andet sket end alt vodkaen, lå i den skål
som det hele stod i... så jeg forsøgte det andet med at fjerne alle kernerne
(-noget af en projekt!!) og så blende det... og det må man sige blev noget
af en succes....
jeg stillede det i fryseren i et par timer, så det var lige som slush-ice,
derefter lidt sprite i for at tage den merkante vodkasmag (måske fordi det
var en polsk slavevodka).... og alle blev dejlig fulde....
så tak for rådene... Sif
"Claus Nielsen" <cbn(NOSPAM)@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:40fa3aa6$0$235$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Sif" <sif@iloveu.dk> skrev i en meddelelse
> news:xiyJc.532$dM4.435@news.get2net.dk...
> > ja, det var egentlig også det jeg havde i tankerne´.... men forsøgte
> sidste
> > år og der skete ikke så meget... men det stod også kun i 6 timers tid..
> tror
> > jeg prøver begge, så skal det nok blivr rn god fest.... :)
> >
> > Hilsen Sif
> >
> >
> >
> > "Juel" <nej tak> skrev i en meddelelse
> > news:40f65e96$0$23869$14726298@news.sunsite.dk...
> > > i de gode gamle dage, tog vi vandmelonen og skar et hul i den ene
ende,
> vi
> > > hulede så centrum ud for kerner, og hældte en flaske vodka derned, log
> den
> > > stå et døg i køleren, og så MUMS !
> > >
> > > Mvh
> > > Morten
> > >
> > >
> >
> >
>
> Jeg så i en Jamie oliver udsendendelse at han lavedeet hul midt i
> vandmelonen og satte en tragt i. Herefter fyldte han tragten med Vodka og
> låd det stå sådan. Når tragten var tom hældte han lidt mere i...
>
> /Claus
>
>