Hejsa.
Det eneste jeg kan finde er en opskrift i "den hvide frokostbog" på tunrand.
( her er rigitg mange forskellige opskrifter. Men hvad med denne :
Ca. 6 pers.
2 ds. tun i vand- 190 g.
2 porre....(måske det var porre der var i, istedet for salat)
1.tsk.karry
tomatketshup
6. blade husblas
1/4 l. piskefløde
salt, peber.
Læg husblasen i blød i tunvandet.Findel tunkødet og rens og snit porrene
fint.Kog dem i 2 min.og lad dem dryppe af. Bland tun, porre og
krydderier.Pisk fløden og smelt husblasen i tunvandet. Bland det hele sammen
med let hånd og fordel blandingen i en randform smurt med olie.Sæt randen i
køleskabet (kan evt. laves dagen før) til den er stivnet. Vend den ud på et
fad og pynt med citronbåde og persille. Server kuvertbrød eller flutes til.
Bon appetit....... Hvis dette ikke stemmer overens med det du vil have, må
du skrive igen...for jeg har mange af disse opskrifter.
Mvh. Rikke.
"familien christiansen" <familienchristiansen@mail-nospam.dk> skrev i en
meddelelse news:40ed730d$0$288$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
> Vi har engang fået serveret tunrand, der var meget lækker.
> Jeg har forsøgt at finde en opskrift via google, men der er ingen salat i,
> og det var der i den, som i leder efter.
> Det eneste, jeg husker er, at der var salat og tun i (der kan godt have
> været andet) og at det var formet som en "rand", hvorfor den på en elelr
> anden vis må være tilsat noget husblas.
> Er der nogen der kender til en tunrand, der ligner, og evt har en
opskrift?
> På forhånd tak
> Med ønsket om lidt mere solskin til alle
> Med venlig hilsen
> Familien Christiansen
>
>