|
| Hjælp igen. Fra : LLK |
Dato : 04-07-04 21:41 |
|
Som før skrevet i et tidligere indslag er vi nye i dette, så har lidt brug
for hjælp ang. kost.
Vi følger ikke en bestemt kur, men tænker over hvad vi putter i munden.
Prøver dog at undgå for meget kartofler, pasta og ris, mælkeprodukter osv.
Er der nogen grænse for hvor meget grønt man må spise gennem dagen?
Hvilken grønt er knapt så godt som andet?
Vi har det begge bedst hvis vi har en gulerod, riskiks eller vand ved
hånden, da vi ikke kan fordrage fornemmelsen af sult og tørst. Er det
dårligt? Dvs. det er kun små portioner.
Vi føler faktisk at vi spiser konstant, men taber os alligevel. Er der noget
vi bør ændre eller justere?
Venligst Louise & Janus
| |
Rene' Hjorth (04-07-2004)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 04-07-04 22:04 |
|
[LLK | Sun, 4 Jul 2004 22:41:06 +0200]
>Vi følger ikke en bestemt kur, men tænker over hvad vi putter i munden.
>Prøver dog at undgå for meget kartofler, pasta og ris, mælkeprodukter osv.
Det lyder faktisk ganske fornuftigt. Dog er mælkeprodukter også ganske
givtige, så hvis ikke mælk, så i hvertfald husker I vel at spise ost?
>Vi føler faktisk at vi spiser konstant, men taber os alligevel. Er der noget
>vi bør ændre eller justere?
Slet ikke når man læser ovenstående. Hvis I er glade for jeres diet og
alligevel taber jer, er det vel bare dejligt?
René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk
| |
Lisbeth Jacobsen (04-07-2004)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 04-07-04 22:24 |
|
"LLK" <mailFJERNDETTE@luscious.dk> skrev i en meddelelse
news:40e86b63$0$296$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Vi følger ikke en bestemt kur, men tænker over hvad vi putter i munden.
Ud fra hvilke principper "tænker" I over maden?
> Prøver dog at undgå for meget kartofler, pasta og ris, mælkeprodukter osv.
Hvorfor forsøger I at undgå "for meget" af kartofler, pasta, ris og
mælkeprodukter?
Nogle forsøger at undgå kulhydrater - og undgår derfor helt kartofler, pasta
og ris.
Hvad er argumentet for ikke at spise "for meget" af de produkter.
> Er der nogen grænse for hvor meget grønt man må spise gennem dagen?
Kommer an på.... hvis I er på en lowcarb kur er der grænser. Ellers er der
da vist ikke.
> Hvilken grønt er knapt så godt som andet?
Kommer sørme an på, hvad du mener med "sundt"?
Det er ikke sundt at spise ensidigt. Og man kan eksempelvis spise for mange
avocado - og få for mange kulhydrater (hvis man er på lowcarb) eller for
meget fedt (hvis man hælder til det fedtfattige.)
Man kan spiser for mange rabarber. (Men det er svært)
Man kan spise for meget spinat. (Men det er svært)
Man kan dårligt definere noget "grønt" som knap så godt som andet uden at
have noget at relatere det til. Vil I spise fedtfattigt? Kulhydratfattigt?
Kaloriefattigt? Hvad er jeres målstok?
Spiser man kun kartofler og ikke andre grønsager, så spiser man for mange
kartofler.
Spiser man kun broccoli og ikke andre grønsager, så spiser man for meget
broccoli.
> Vi har det begge bedst hvis vi har en gulerod, riskiks eller vand ved
> hånden, da vi ikke kan fordrage fornemmelsen af sult og tørst. Er det
> dårligt? Dvs. det er kun små portioner.
I spiser sandsynligvis forkert, hvis i hele tiden skal have mad ved hånden
for ikke at være sultne.
> Vi føler faktisk at vi spiser konstant, men taber os alligevel. Er der
noget
> vi bør ændre eller justere?
Det er umuligt at sige, om der er noget I bør ændre eller justere uden at
kende jeres madvaner i detaljer. At man taber sig er jo ikke et udtryk for,
at man spiser sundt.
Mvh. Lisbeth
| |
|
|