/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
luksusgrillmad til 8 persone
Fra : rasmus carlsen


Dato : 21-06-04 19:30

hej i hytten.

Hvis man skal luksusgrille til en 8-10 personer, hvad skal man så smide på?
Der er lidt begrænsninger - f.eks. har vi ikke adgang til et køkken(!). Dvs.
at en evt. fisk skal kunne gå direkte fra fiskehandleren og på grillen
ledsaget af det, vi kan købe hos grønthandleren.

Nogen erfaringer med hele fisk (fiskesider - laks f.eks)

ras



 
 
Abildgaard 3140 (22-06-2004)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 22-06-04 09:04

scripsit "rasmus carlsen"
>
> Hvis man skal luksusgrille til en 8-10 personer, hvad skal man så smide
på?
> Der er lidt begrænsninger - f.eks. har vi ikke adgang til et køkken(!).
Dvs.
> at en evt. fisk skal kunne gå direkte fra fiskehandleren og på grillen
> ledsaget af det, vi kan købe hos grønthandleren.
>
> Nogen erfaringer med hele fisk (fiskesider - laks f.eks)

Varmrøget laks i kuglegrill er noget af det bedste, jeg nogensinde har
spist.

vh/Torben



rasmus carlsen (22-06-2004)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 22-06-04 18:29


"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:40d7e7d6$0$183$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Varmrøget laks i kuglegrill er noget af det bedste, jeg nogensinde har
> spist.

- nu er det vist bare en halv olietønde med kul i ... men hvordan gør man?

ras



Anders Houmark (23-06-2004)
Kommentar
Fra : Anders Houmark


Dato : 23-06-04 23:27

rasmus carlsen wrote:
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:40d7e7d6$0$183$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>> Varmrøget laks i kuglegrill er noget af det bedste, jeg nogensinde
>> har spist.
>
> - nu er det vist bare en halv olietønde med kul i ... men hvordan gør
> man?


Frit efter hukommelsen i en eller anden opskriftsbog.. Min far lavede det en
dag vi grillede, og det blev virkelig godt.

Få fat i noget sølvpapir, gerne lidt tykt, ellers ligger du bare det tynde
dobbelt.. Det skal smøres med olie, en oliven vil være fin.. Du lægger
laksesiden med skindet ned mod sølvpapiret, og så gnider du bare lidt
kryderier på oversiden af kødet.. Salt og citrondråber var udmærket
herhjemme, men man kan sikkert krydre det med meget andet..
Og så skal det bare af efter ca. 15-20 minutter.. Skindet var lige til at
pille af, det havde nærmest løsnet sig fra kødet.

Velbekomme :)


--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
www.chipsguiden.dk



rasmus carlsen (24-06-2004)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 24-06-04 08:21


"Anders Houmark" <anders@andersh.fjerndette.dk> skrev i en meddelelse
news:hqnCc.16592$Vf.947544@news000.worldonline.dk...

> Få fat i noget sølvpapir, gerne lidt tykt, ellers ligger du bare det tynde
> dobbelt.. Det skal smøres med olie, en oliven vil være fin.. Du lægger
> laksesiden med skindet ned mod sølvpapiret, og så gnider du bare lidt
> kryderier på oversiden af kødet.. Salt og citrondråber var udmærket
> herhjemme, men man kan sikkert krydre det med meget andet..
> Og så skal det bare af efter ca. 15-20 minutter.. Skindet var lige til at
> pille af, det havde nærmest løsnet sig fra kødet.

- jo det skulle være til at overkomme.

ras



Jens Bruun (26-06-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-06-04 14:56

"rasmus carlsen" <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:IOFBc.7414$2m2.5812@news.get2net.dk...

> Hvis man skal luksusgrille til en 8-10 personer, hvad skal man så smide
på?

Skal det være luksus, så køb en oksemørbrad og skær tykke bøffer af den.
Svøb et par stykker bacon rundt om hver enkelt bøf, og kyl dem på olietønden
i et par minutter på hver side. Smid evt. også bøftomater og løgbåde på
tønden. Så er der også lidt grønt til bøffen

--
-Jens B.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408540
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste