Ralph wrote:
> "Søren C. Fischer" <soren@fischer-streton.dk.invalid> skrev i en
> meddelelse news:0d1xc.820$Dz6.526@news.get2net.dk...
>>> Ren kyllingebryst, uden ben skal vel have en 5-10 minutter alt efter
>>> tykkelse.
>>
>> Det var dog en gevaldig forskel.... Flemming skrev oprindeligt, at
>> Kyllingeunderlår skal ha' 1 time og 5 minutter.....!
>>
>> Der er noget jeg ikke forstår.....
>
> Muligt, men ikke desto mindre korrekt, sådan da, synes at lidt under
> en time er passende for kyllingelår, mens de 5-10 minutter for
> brystet er passende. Så engang Elevatoren, der tilberedte en kok en
> kyllingeret (bryst i terninger) på under fem minutter, eller var det
> under et minut - Alzheimer?, nja det var trods alt over 10 år siden.
Ok, weird
Det er vel ikke sådan, at selve benet og bliver mørt i det kyllingeoverlår
efter 1t? *LOL*
Nå, skidt pyt - næste gang vi griller her på matriklen, så skal det prøves
--
Mvh. Søren C. Fischer
http://www.fischer-streton.dk
*Det falder mig svært, at opfatte anonyme Usenet skribenter seriøst*