Ganske rigtigt som Kristina siger så hedder det Pommes Anna, jeg har
selv haft gentagende succeser med denne opskrift.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=5956
Vibeke & Michael wrote:
> Hej Ng.
>
> Min kone og jeg har været i Grønland.
>
> Til aftensmaden hver aften fik vi nogle meget specielle kartofler. Jeg ved
> ikke om de er specielt grønlandske, det er blot der jeg har oplevet dem
> første gang.
>
> Som vi fik dem serveret var som følgende: De var skråret i skiver (ret
> tynde) og lagt i lag. Derefter bagt på en eller anden måde og blev så skåret
> i firkanter på ca. 6X6 cm. hvorefter de blev serveret.
>
> Jeg har prøvet efter herhjemme men uden held.
>
> Problemet er: Som vi fik dem deroppe sad de "klistret" helt sammen, som om
> det faktisk var 1 hel kartoffel, men herhjemme flød de blot rundt.
> Så er det jeg slutter at der må være blevet brugt en eller anden form for
> bindemiddel, men hvad????????
>
> Er der nogen der kan hjælpe????
>
> På forhånd tak.
>
> Mvh
>
> Michael
>
>