Fried Mutton
Stegt lamme- eller fårekød
a.. 1 kg magert lamme- eller fårekød uden ben.
b.. 3 hele røde chilipeber
c.. ½ spsk hakket ingefær
d.. 1 spsk presset hvidløg
e.. 2 løg i skiver
f.. ½ spsk. stødt koriander
g.. 1 spsk. stødt kommen
h.. 1 tsk. peber
i.. 3 kardemommer
j.. 2 stk. 2½ cm kanelstænger
k.. 1 dl yoghurt naturel
l.. 1 dl olie
m.. salt efter behov
Skær kødet i 250 g stykker. Put kødet samt chili, ingefær, hvidløg,
løg og koriander i en kasserolle. Hæld vand på, så det dækker kødet. Læg låg
på, bring retten i kog, og lad den simre, indtil kødsaften bliver tyk.
Tilføj herefter salt og resten af ingredienserne. Rør rundt, læg igen
låg på og hold retten over svagt varme, indtil kødet er mørt og vandet er
kogt bort. Steg så kødet under konstant omrøring i 10-12 minutter, indtil
olien flyder ovenpå.
http://www.ulandskab-fyn.dk/kogebog/opskrift15.htm
Er der nogen herinde der har prøvet denne opskrift? og kan fortælle mig om
den virker.
Venligst
Thomas N
ps 250g stykker er ret store stykker?