|
| Erstatning for oksebryst Fra : David Rasmussen |
Dato : 27-05-04 15:22 |
|
Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?
/David
| |
Torbenth (27-05-2004)
| Kommentar Fra : Torbenth |
Dato : 27-05-04 15:54 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:40b5f97f$0$174$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
Prøv oksetværreb.
Mvh.
Torben
| |
Inger Pedersen (27-05-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 27-05-04 15:57 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:40b5f97f$0$174$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
> godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?
>
Tykkam?
Svarer til nakkekammen på en gris.
Dejligt kød til mange ting.
Hilsen Inger
| |
Hauge (27-05-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 27-05-04 16:01 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er
> et godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?
Jeg bruger okseklump, koster de rigtige steder (5 kg. størrelser) ca. 35
kr./kg.
/Hauge
| |
David Rasmussen (27-05-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 27-05-04 17:06 |
|
Hauge wrote:
>
> Jeg bruger okseklump, koster de rigtige steder (5 kg. størrelser) ca. 35
> kr./kg.
>
Jeg troede okseklump var oksebov?
35 kr/kg er i hvert fald billigt.
Er der forresten nogen der ved hvor man kan købe økologisk kød i god
kvalitet, evt. i større mængder?
/David
| |
Spangkuk (27-05-2004)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 27-05-04 20:16 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
> godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?
Lav dog dit elskede oksebryst, og spis lidt mindre.....
Lyder det dumt ?
Spang
| |
David Rasmussen (27-05-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 27-05-04 20:36 |
|
Spangkuk wrote:
>
> Lav dog dit elskede oksebryst, og spis lidt mindre.....
>
> Lyder det dumt ?
>
Næ, men det er nu ikke fordi jeg er bange for at få for meget. Det er
mere fordi at fedtet ikke smager lige så godt som kødet, og fordi jeg
gerne vil have meget kød i retten, for få penge. Det er så irriterende
når man skal sidde og skære over halvdelen af det lækre oksebryst fra
fordi det er rent fedt.
/David
| |
Spangkuk (27-05-2004)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 27-05-04 21:11 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev
> Næ, men det er nu ikke fordi jeg er bange for at få for meget. Det er
> mere fordi at fedtet ikke smager lige så godt som kødet, og fordi jeg
> gerne vil have meget kød i retten, for få penge. Det er så irriterende
> når man skal sidde og skære over halvdelen af det lækre oksebryst fra
> fordi det er rent fedt.
Ahaaaa...ok, sorry
Hvad med den ret, hvor man koger strimler af oksekød til de falder fra
hinanden og plejer at servere det med kartoffelmos...der må da være mulighed
for at få fedtet væk, og masser af billigt kød ?
(Beuf Strogonoff ?)
Spang
| |
Peter Weis (28-05-2004)
| Kommentar Fra : Peter Weis |
Dato : 28-05-04 17:45 |
|
"Spangkuk" <øæøåøæ@øææøå.æø> wrote:
> Hvad med den ret, hvor man koger strimler af oksekød til de falder
> fra hinanden og plejer at servere det med kartoffelmos...der må da
> være mulighed for at få fedtet væk, og masser af billigt kød ?
>
> (Beuf Strogonoff ?)
Lyder mere som labskovs.
Men den skal heller ikke være for fed.
mvh
Peter
| |
|
|