Hej Erling
Erling Hansen <email@domain.com> wrote:
>
> Tak for opskriften, Michael. Den vil jeg prøve - selv om det ser lidt
> besværligt ud.
Det er ikke spor besværligt - kun kedeligt at vente på, at kikærterne
koger møre, for det tager altså omtrent en time.
Personligt ville jeg spare på vandet, når jeg blender. Jeg plejer at
bruge olivenolie og hvidløg og salt, og kun en smule citron - og så
spæde op med kogevandet, som i øvrigt indeholder en hel del stivelse
(har jeg opdaget ved at lade det stå og køle af).
Krydderierne skal jeg straks afprøve næste gang, jeg laver det.
HUsk forøvrigt at kassere udblødningsvandet og koge i rent nyt vand
Velbekomme.
/Sebastian
> mvh
> Erling
--
Er der nogen, der kan tilbyde os en bolig på Vestsjælland
mindst 140 kvm - og mig, som er lingvist, et job, så modtages
begge med glæde. Sebastian A. Dyhr - 8220 - tlf: 8625 1050