"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:usme8ntz5.fsf@trinekc.dk...
> Er der nogen der har en god opskrift på syltede rabarber i stykker,
> altså stykker på omkring 5 cm. Eller skal de koges helt ud som til
> kompot?
Prøv at se om du kan opspore Politiken fra i lørdags. I tillægget "Mad og
vin" var der en masse opskrifter med rabarber - og så vidt jeg husker også
noget i stil med det du efterlyser....men hvis du har nok af rabarber kan
jeg varmt anbefale nedenstående, som jeg prøvede at lave sidste sommer (og
nej, jeg kan desværre ikke angive nogle mål, for det foregik efter "lidt af
det og lidt af det"-princippet
)
snit rabarberne i ca. 1 cm stykker, bland dem med en god sjat rørsukker og
groft knuste digestive-kiks, mok det hele op i en bradepande, dæk det med
marengsmasse og giv det hele en tyve minutters tid i ovnen. Spises straks
det kommer ud af ovnen, ellers når marengsmassen at blive blød pga væde fra
rabarberne. Mums, mums.
HIlsen Mads