"Christian" <krakkoid123@_NOSPAM_hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:40964eb5$1@news.wineasy.se...
> Derfor: kunne man ikke lave en tynd "fordej" der kan røres med en alm.
> røremaskine, og derefter tilsætte mel og ælte det igennem med hånden i et
> par minutter til aller sidst.
Hvis du dermed mener en almindelig håndmixer ville jeg mene nej. Jeg tror at
en håndmixer bare vil rode rundt mere end den egentlig ælter - prøv evt
(okay, lidt nørdet, men alligevel) at studere hvordan dejen bliver arbejdet
meget mere igennem i en "rigtig" røremaskine.
> Alternativt: hvad kan anbefales af kraftige køkkenmaskiner der kan ælte
> gærdej?
Jeg har for nyligt indkøbt en Kenwood der klarer arbejdet fint. Ved også at
min gamle mor har en tidligere model af samme mærke - der nu kører løs på
tyvende år....altså maskinen, ikke min mor
Hilsen Mads