|
| Chorizo Fra : Erling Hansen |
Dato : 02-05-04 09:31 |
|
Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
nede på en halv snes dage.
mvh
Erling
| |
Peter Westh (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 02-05-04 09:55 |
|
Pizza!
/Peter
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling
| |
Erling Hansen (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 02-05-04 10:28 |
|
Peter Westh <pwesth@tiscali.dk> wrote:
> Pizza!
>
> /Peter
>
> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
> news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> > Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> > Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> > nede på en halv snes dage.
> > mvh
> > Erling
Hej Peter. Ja, selvklart - det skal prøves.
Sjovt at møde dig her.
Erling (spillemanden)
| |
Peter Westh (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 02-05-04 19:40 |
|
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse > Sjovt at møde dig
her.
> Erling (spillemanden)
Hæ hæ - ja, jeg har en navnebroder, der er musiker, men det er jeg desværre
ikke.
/Peter
| |
Erling Hansen (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 02-05-04 20:05 |
|
Peter Westh <pwesth@tiscali.dk> wrote:
> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse > Sjovt at møde dig
> her.
> > Erling (spillemanden)
>
> Hæ hæ - ja, jeg har en navnebroder, der er musiker, men det er jeg desværre
> ikke.
>
> /Peter
OK. - navnet er ikke særlig almindeligt, så du må undskylde
fejltagelsen.
mvh
Erling
| |
Padmé Amidala (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 02-05-04 10:51 |
|
Paella naturligvis..
VH
Padmé
| |
Erling Hansen (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 02-05-04 12:58 |
|
Padmé Amidala <gsagae@geagnhwo.com> wrote:
> Paella naturligvis..
>
> VH
> Padmé
OK. Er det ikke svært at lave? Jeg har umiddelbar respekt for lokale
retter, der har en lang tradition bag sig. Der er meget man ikke kan
læse sig til.
mvh
Erling
| |
Jørgen Flainard (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Jørgen Flainard |
Dato : 02-05-04 16:21 |
|
Mik Snack lavede engang spansk kylling, har ledt på DR, men kunne ikke lige
genfinde opskriften og min hukommelse er ikke helt præcis, men det var noget
med en hel parteret kylling vendt i salt og rosenpaprika, stegt i smør
sammen med hakket chorizo. Så skulle der en dåse flåede cherry tomater og
noget spansk sherry i, og så skulle det stå i en times tid.
Mængdeangivelserne må du drømme dig til... plejer selv at lave det med
peberfrugt og måske forårsløg og serverer det med ris til
J
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling
| |
Lisbeth Jacobsen (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 02-05-04 18:50 |
|
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår?
Her i huset bruges Chorizo til pizza, som en anden har foreslået.
Men den spises også ofte til brunch..... skæres i passende skiver og ristes
på panden.
Serveres med stegte kartofler (gerne råstegte), spejlæg, Heinz tomatketchup
og en ordentlig baljefuld kaffe.
Mvh. Lisbeth
| |
Erling Hansen (02-05-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 02-05-04 20:05 |
|
Lisbeth Jacobsen <LisbethJacobsen821_nospam@hotmail.com> wrote:
> "Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
> news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
>
> > Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> > Chorizo-pølse indgår?
>
> Her i huset bruges Chorizo til pizza, som en anden har foreslået.
>
> Men den spises også ofte til brunch..... skæres i passende skiver og ristes
> på panden.
> Serveres med stegte kartofler (gerne råstegte), spejlæg, Heinz tomatketchup
> og en ordentlig baljefuld kaffe.
>
> Mvh. Lisbet
Tusind tak for gode råd. De lyder så godt at jeg nok må ned og hente en
pølse mere.
mvh
Erling
| |
anders (02-05-2004)
| Kommentar Fra : anders |
Dato : 02-05-04 21:33 |
|
lav en god suppe
skær alm. løg og hvidløg i tern og svits dem i en gryde, tilsæt derefter
grøntsagsboullion. smid kartofler skåret i tern, samt pølsen også skåret i
tern, indtil kartoflrne er kogt. smag til med knust chili, salt og peber
det er godt
velbekommen anders
"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1gd5mhq.1c6xbhg1gawt0cN%email@domain.com...
> Hej. Er der nogen der sådan lige har en god ret i hovedet, hvor
> Chorizo-pølse indgår? Har én liggende, hvor tidsfristen er ved at være
> nede på en halv snes dage.
> mvh
> Erling
| |
|
|