/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fødselsdagsmiddag
Fra : Finn


Dato : 23-04-04 17:55

Hej
Vi skal lave fødselsdagsmiddag Til vores datter som bliver 4 år i morgen.
Som forret skal vi have blomkål med rejer ærter etc.som den findes i
karoline 1
Til hovedretten har vi ( da bettepigen er ligeglad). ladet tilbudsjunglen
bestemme.
Så det er endt med at vi står her med en oksefielet på 4,9 kilo.
Det er nok lige i overkanten eftersom vi kun bliver 9 personer.
Har selv overvejet at lave ca. 1,5 kilo indbagt i en butterdej. evt. med
bagt kartoffel og salat og eller pastasalat.
Men synes nok heller ikke det er det helt rigtige.
Gode råd skal være meget velkomne da gæsterne forventer at maden står på
bordet 24/4 kl 13.00
MVH Finn



 
 
Trine Kornum Christi~ (23-04-2004)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 23-04-04 18:00

"Finn" <finn.christiansen@mail-fjernesindensvar.dk> writes:

> Så det er endt med at vi står her med en oksefielet på 4,9 kilo.
> Det er nok lige i overkanten eftersom vi kun bliver 9 personer.
> Har selv overvejet at lave ca. 1,5 kilo indbagt i en butterdej. evt. med
> bagt kartoffel og salat og eller pastasalat.

Under alle omstændigheder er det alt for lidt kød med 1,5 kg til 9
mennesker.

Mit bud vil være kartoffelskiver i ovnen, salat og flutes, hertil en
stor bøf pr. mand, stegt som folk vil have dem. Og som garniture løg,
peberfrugt, tomater og champignon i ovnen.

Ellers kan man vel stege sådan en oksefilet som roastbeef, eller hvad?

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!

http://www.triane.dk, billig og god overnatning i Nordjylland
Spændende butik med stort udvalg i kurve og sæsonpynt

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste