"nuser" <tortieSKRABVÆK@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:40824f7c$0$527$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> På restaurant Italia i Viborg har de en tzatziki variant i deres buffet.
Når
> man spørger hvad den er lavet af får man to forskellige svar. En siger
græsk
> youghurt, hvidløg og spinat og en anden siger, youghurt, hvidløg og
> persille.
>
> Er der nogen i gruppen der kender opskrifter indeholdende disse
> ingredisenser ??
I må selv kunne smage jer frem til, om der er spinat eller persille i den...
De to ting smager ikke just ens
Opskriften har du jo allerede fået:
Tag en passende mængde græsk yoghurt, smag til med hvidløg, salt og
finthakket bredbladet persille. Lige nøjagtig så meget af det forskellige,
som I selv synes det smager godt med.
Med spinat, så bruger I samme fremgangsmåde, og skifter den bredbladede
persille ud med finthakket babyspinat.
Vælg den græske yoghurt, da den allerede er drænet. Alm. yoghurt naturel
skal drænes først, ellers bliver det en sjasket omgang. Tyrkisk yoghurt er
også godt. (Faktisk det samme som græsk yoghurt - blot meget billigere.)
Tina