I et anfald af akut rastløshed gik jeg i går i gang med at rydde ud og gøre
rent i mine køkkenskabe. Det resulterede blandt andet i at jeg fik bikset
noget kransekagelignende sammen af blandt andet marcipan, kakao, kokos, en
sjat whisky og forskellige krydderier (jaja, jeg ved godt at det ikke er
sådan man laver kransekage - men jeg skriver jo netop også
"kransekagelignende" (-: )
Resultatet blev, skal jeg selv sige det, slet ikke så tosset. Sprøde og
knapt så søde som kransekage og med en tilpas smag af kakao og chokolade -
men nu er problemet så hvordan jeg skal opbevare dem for at undgå at de
bliver bløde. Skal de ligge "i fri luft", skal de i en tætsluttende dåse,
skal de ligge i en krukke med en tallerken over eller?
Håber I kan hjælpe - og hvis der er nogen der er interesserede skal jeg da
gerne poste opskriften (for nok første gang i historien har jeg husket at
notere fremgangsmåden under en improvisation (-: )
--
Mvh
Mads Th. Pedersen
Sandbygårdvej 17, 2.tv
2700 Brønshøj
+4538813886/+4540913886
|