"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:40702edf$0$166$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Er der ikke nogen kloge hoveder, der kan hjælpe mig med hvor meget jeg
skal
> lave af følgende til 34 personer (incl 6 børn op til 10 år):
>
> Frikadeller
> Pizzasnegle
> Kyllingelår
> Helstegt kalkunbryst (og hvor lang tid skal jeg give dem)
> Svinemørbrad omviklet med bacon (og hvor lang tid skal de have)
>
> (af tilbehør: kartoffelsalat, alm salat, pastasalat og brunchboller)
Nu er der jo fem "hovedretter", så jeg vil lave hver ret som om det er til 7
personer:
frikadeller ca. 1 kg hakket kød (de kan altid fryses hvis der er for mange)
pizzasnegle, ½ liter vand, så tilpasses mel efter vandet og fyldet efter
hvor meget dej
Kyllingelår 2-3 pr. person (7) det giver 18-21 stykker
Kalkunbryst 200-300 gram pr person = 1½-2 kg. ca. een time i ovn, de første
15 min. på 250 grader, dernæst skrues ned til 180 i 3 kvarter, hviler
indpakket i folie mindst et kvarter inden snitning.
mørbrad samme mængde som bryst, brunes i pande(r) 2-3 minutter på hver
side - fuld skrue - skru ned og steg ca. 15-20 minutter, vend jævnligt, hvil
inden udskæring
Jeg har det ikke fra en officiel kogebog, blot hvad JEG ville gøre, hvis du
vil spare lidt, så tilsæt lidt ekstra chili og træk 15% fra alle mål.
--
venligst
Ralph
|