/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Svinekam
Fra : Otto Ballisager


Dato : 04-04-04 16:00

Hej NG

Jeg har en ½ svinekam i fryseren, og skal have familien på besøg. I stedet
for at servere den med sovs, kartofler og rødkål vil jeg høre om I har nogle
gode forslag, gerne forårs inspireret.

Grethe



 
 
My (04-04-2004)
Kommentar
Fra : My


Dato : 04-04-04 20:18

Jeg har nogen gange gjort sådan her:

*Skær sværen af stegen
*Skræl og skær en masse grøntsager i mundrette bidder (kartofler,
gulerødder, porrer, peberfrugter...ja, hvad nu du kan li)
*Læg grøntsagerne i et ildfast fad, drys med salt og peber
*Læg svinekammen oven på grøntsagerne - kryder den med salt,peber
*kom lidt vand ved + evt. lidt hvidvin
*Så skal det bare stå i ovnen til stegen er færdig...




"Otto Ballisager" <ballisager@stribnet.dk> skrev i en meddelelse
news:c4p7p8$231$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har en ½ svinekam i fryseren, og skal have familien på besøg. I stedet
> for at servere den med sovs, kartofler og rødkål vil jeg høre om I har
nogle
> gode forslag, gerne forårs inspireret.
>
> Grethe
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste