/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Plantemargarine/stegemargarine
Fra : My


Dato : 31-03-04 15:44

Hvad er forskellen på plante- og alm. margarine til en formkage? Når det
skal smeltes kan jeg så bruge stegemarg i stedet for plante?

Måske et dumt spørgsmål, men når man ikke ved det....ja. så mån man jo høre
sig for



 
 
David Rasmussen (31-03-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 31-03-04 15:51

My wrote:
> Hvad er forskellen på plante- og alm. margarine til en formkage? Når det
> skal smeltes kan jeg så bruge stegemarg i stedet for plante?
>
> Måske et dumt spørgsmål, men når man ikke ved det....ja. så mån man jo høre
> sig for
>
>

Hvorfor bruger du ikke bare smør? Hydrogenerede planteolier er ikke
sundt for kroppen.

/David

Jesper Haaber Gyllin~ (31-03-2004)
Kommentar
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 31-03-04 16:40

My <fup@mail.ss> wrote:

> Hvad er forskellen på plante- og alm. margarine til en formkage? Når det
> skal smeltes kan jeg så bruge stegemarg i stedet for plante?
>
> Måske et dumt spørgsmål, men når man ikke ved det....ja. så mån man jo høre
> sig for

Du skal bruge smør - ISO har en Øllingegaard, som er lækker.

--
med venlig hilsen
Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/

David Rasmussen (31-03-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 31-03-04 16:55

Jesper Haaber Gylling wrote:
>
> Du skal bruge smør - ISO har en Øllingegaard, som er lækker.
>

Enig! De laver også mange andre glimrende ting. Deres cacaomælk er to
die for.

/David

My (31-03-2004)
Kommentar
Fra : My


Dato : 31-03-04 17:54

okay...Tak for hjælpen. Smør har jeg også altid i huset

MY



"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:c4ephn$la4$1@news.net.uni-c.dk...
> Jesper Haaber Gylling wrote:
> >
> > Du skal bruge smør - ISO har en Øllingegaard, som er lækker.
> >
>
> Enig! De laver også mange andre glimrende ting. Deres cacaomælk er to
> die for.
>
> /David



Rene' Hjorth (01-04-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 01-04-04 08:52

[My | Wed, 31 Mar 2004 16:43:43 +0200]

>Hvad er forskellen på plante- og alm. margarine til en formkage? Når det
>skal smeltes kan jeg så bruge stegemarg i stedet for plante?

At plantemagarinen har en, smagsmæssig, bedre sammensætning af
vegetabilske olier end den almindelige margarine, der også kan indeholde
animalske olie.

En kage med f.eks. sildeoliesmag er sjældent særlig lækker...

Men ud fra et sundhedsmæssigt spørgsmål er de faste fedtstoffer aldrig
at foretrække, hvorfor en god rapsolie eller macadamiaolie er at
foretrække.

Igen udfra et SMAGSMÆSSIGT synspunkt er det til gengæld ingen
overvejelse - drop al form for margaring og brug noget godt smør!

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste