/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
frysning af pølsehorn
Fra :
Kitti Egevang
Dato :
31-03-04 08:21
Hejsa.
Jeg skal holde børnefødselsdag for min datter på fredag.
De skal have pølsehorn og frikadeller.
Og så er det at jeg ville høre om jeg kan lave hornene i dag og så fryse
dem??
Bliver de for kedelige efter en frysning?
Håber at nogen her måske har prøvet det....
Venligst Kitti.
Inger Pedersen (
31-03-2004
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
31-03-04 08:31
"Kitti Egevang" <kittiSLET@DETTEmail4us.dk> skrev i en meddelelse
> Og så er det at jeg ville høre om jeg kan lave hornene i dag og så fryse
> dem??
Det kan du sagtens.
Men næsten al tiden vil jo gå med frysning og optøning, så hvis du har plads
i køleskabet, kan du bare lægge dem i en plastpose der.
I begge tilfælde: Et sprøjt vand med vandforstøveren (eller en LYNhurtig tur
under den kolde hane) - en tur i ovnen - og de smager som nybagte.
Hav en god fødselsdag!
Hilsen Inger
CB (
31-03-2004
)
Kommentar
Fra :
CB
Dato :
31-03-04 21:19
de bliver næsten bare bedre ved en frysning efter min smag,
go´ føz´da,
CB
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:c4ds3u$jjq$1@sunsite.dk...
>
> "Kitti Egevang" <kittiSLET@DETTEmail4us.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Og så er det at jeg ville høre om jeg kan lave hornene i dag og så fryse
> > dem??
>
> Det kan du sagtens.
> Men næsten al tiden vil jo gå med frysning og optøning, så hvis du har
plads
> i køleskabet, kan du bare lægge dem i en plastpose der.
>
> I begge tilfælde: Et sprøjt vand med vandforstøveren (eller en LYNhurtig
tur
> under den kolde hane) - en tur i ovnen - og de smager som nybagte.
>
> Hav en god fødselsdag!
>
> Hilsen Inger
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.