"My" <My@snydemail> skrev i en meddelelse
news:40685d9a$0$509$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> nogen der vil fortælle hvordan de laver osteglasur - til gulerodskage.
>
> Jeg har før brugt opskriften fra Karolines opskrifter, men synes ikke det
> bliver helt rigtigt. Kan det virkelig passe der skal vand i????
>
> På forhånd TAK
>
>
Karolines køkken har på siden en sektion med spørgsmål til opskrifterne. De
skriver:
Gulerodskage
Min flødeostglasur bliver tynd
I opskriften er der anvendt en almindelig Buko Flødeost naturel. Måske
du kan have anvendt en flødeost med et lavere fedtindhold, det kunne
forklare den tynde glasur. Hvis du vil lave glasuren igen, vil jeg foreslå
at du venter med at tilsætte vandet til sidst, så kan du vurdere
konsistensen, og se om den er i orden uden vand.
Måske er det noget af ovenstående, der går galt?
Tina