Vedr økologisk fordel ved især svinekød.
Bodil Søgaard, KVL, specificerer målelig forskel når HÆNGT PÅ KROG
til forskel fra VAKUUMPAKKET hvor modningen er dårlig, især hvis kødet
indeholder stresshormoner fra ubehagelig slagtning
Smagsdommerundersøgelserne fra Roskilde Slagteri går på trevlethed og
lignende, -
nok finesser som gennemsnitsdanskeren vil se som bagateller og ikke stor
prisdifference værd - og nærings-indhold eller anden sundheds-relateret
fordel afvises
Claus Meyer kan påvise ros ved blindtest , når der ikke har kunne ske
enzymatisk modning på ideel vis - men det har intet at gøre med om grisen
var glad og fri. Dette store og økonomisk vigtige spørgsmål ser ikke ud til
at have berøringsflader med gastronomi.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com