"Brian Kristiansen" <briank@(nospam)superbruger.dk> skrev i en meddelelse
news:9cen9q$t35$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> jeg skal (for første gang) lave en Roastbeef (steg)
>
> Den vejer 1200 g, nogen (gerne meget detaljeret) gode råd (opskrift), på
> hvordan jeg får et godt resultat ?
>
>
> Mvh
>
> brian
>
Hej Brian
Hvis du ikke allerde har spist den roast,så kommer her en opskrift,der er
børnesikret.Og som jeg også bruder til oksefteg.
Du bruner roastbeefen på alle sider på en meget varm pande med margarine.
Derefter tager du et stegetermomter,stikker det ind i den tykkeste ende.
Så stiller du dyret i ovnen,indtil temperaturen er ca. 62-65 grader.Altså på
termometeret.
Nu kommer det vigtigste:du tager dyret ud og pakket det ind i staniol og et
par viskestykker.
Så skal denhvile mindst 1 time og gerne længere.
Hvis du skal spise det koldt stiller du det bare i køleskabet efter et par
timer.
denne opskrift er garanteret idiotsikret.>
Med venlig hilsen coppi