"" skrev d. 26-03-04 19:32 dette indlæg :
> Hejsa.
> Har fået foræret frossen, fersk ørredfilet. Ser lækkert ud - nærmest
> laksefarvet.
> Men jeg er i tvivl om tilberedelsen. Kan nogen hjælpe?
>
> På forhånd tak - og god mad week-end!
>
> Mvh - den fiskeglade vestjyde
--------
Det lyder også lækkert. Nu skriver du ikke hvor stor den er, om det er
til forret eller hovedret.
Til forret ville jeg koge den og servere asperges til, creme fraice
dressing og lunt brød.
----
Som hovedret vil jeg vurdere størrelsen af fisken. Er fisken ret tynd
vil jeg koge den (den bliver nemt tør) ellers stege den i ovenen i
folie. Den må ikke få for meget.
Dertil er vi ret vilde med en fennikel/citron/hvidløgssauce. Og
aspergeskartofler, evt grønærter.
Saucen laves således:
2-3 løg
400 gr. renset fennikel
2 sp. olivenolie
2 fed hvidløg
250 gr. champigonener
saft af ½ citron
1½ dl bouillon
1 dl hvidvin
dette hakkes meget fint steges først, og koges ind så det tykner.
Herefter tilsættes fløde i ønsket mængde. Det er ikke nødvendigt, men
sætter absolut prikken over i'et.
mvh
qfha
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"