|
| Onsdagsmad Fra : Martin Andersen |
Dato : 17-03-04 20:32 |
|
Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
| |
PiaR (17-03-2004)
| Kommentar Fra : PiaR |
Dato : 17-03-04 20:56 |
|
Hjerter i flødesovs og kartoffelmos.
| |
Hauge (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 17-03-04 21:01 |
|
Hejsa
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> wrote in message
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
Varm budding.
/Hauge
| |
Trine Kornum Christi~ (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 17-03-04 21:06 |
|
Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og gulerødder.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig og god overnatning i Nordjylland
Spændende butik med stort udvalg i kurve og sæsonpynt
| |
Bolette Nielsen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 17-03-04 21:20 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> skrev i en meddelelse
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
spaghetti vendt i tomatpuré, med løg, pølse stykker og kalkun bacon
Bolette
www.bolettes.dk
| |
sune vuorela (17-03-2004)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 17-03-04 21:23 |
|
En der kalder sig "Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com>
skrev:
>Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
Panderet med aldis Gyros-kød, blomkål, champignoner og broccoli - og
gedt med piskefløde.
Lækker slankemad!
Og så lige et par flæskesvær til bagefter
--
Sune
| |
Nielsen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Nielsen |
Dato : 17-03-04 21:38 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> skrev i en meddelelse
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
Åhhh hvor lyder det hele lækkert - er lige kommet hjem fra orkesterprøve og
har (endnu) ikke fået aftensmad.
Men nu kommer der et stykke brød og et glas vin på bordet
Lisbeth
| |
David Rasmussen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 17-03-04 22:21 |
|
Martin Andersen wrote:
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
Blomkålssuppe med citron, fløde, muskatnød med ristede mandler og rå
snittet porre ovenpå. Hrram..
/David
| |
Pernille Lauridsen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Pernille Lauridsen |
Dato : 17-03-04 23:36 |
|
> Blomkålssuppe med citron, fløde, muskatnød med ristede mandler og rå
> snittet porre ovenpå. Hrram..
>
Lyder lækkert.......... opskrift?
VH Pernille, der fik frikadeller med rugbrød og icebergsalat
| |
David Rasmussen (18-03-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 18-03-04 23:06 |
|
Pernille Lauridsen wrote:
>>Blomkålssuppe med citron, fløde, muskatnød med ristede mandler og rå
>>snittet porre ovenpå. Hrram..
>
> Lyder lækkert.......... opskrift?
>
Steg løg og hvidløg i olivenolie. Steg blomkål i buketter i olien. Hæld
hønsebouillon på, kog i 20 minutters tid, blend lidt med håndblenderen,
put lidt god piskefløde og citronsaft/skal i, kog mere ind, riv lidt
muskatnød i til sidst og smag til med salt og peber. Servér med ristede
grofthakkede mandler og reven citronskal på. Lidt rå snittet porre
smager også godt på. Smager også godt dagen efter med kyllingerester i.
/David
| |
Ralph (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 17-03-04 22:35 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> skrev i en meddelelse
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
Majspandekager med hakket oksekød/hvidkål og stærk tomatsovs.
--
venligst
Ralph
| |
Ditte Hansen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Ditte Hansen |
Dato : 17-03-04 22:39 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4058c459$0$189$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> skrev i en meddelelse
> news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> > Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
> Majspandekager med hakket oksekød/hvidkål og stærk tomatsovs.
>
>
> --
> venligst
> Ralph
>
>
Hejsa
Laver du selv majspandekagerne? Og hvis ja, kan man få en opskrift?
Hilsen Ditte
Fjern -- i mailadressen.
| |
Ralph (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 18-03-04 16:41 |
|
"Ditte Hansen" <ditte--@bog.dk> skrev i en meddelelse
news:c3agp7$1ll$1@news.cybercity.dk...
> Laver du selv majspandekagerne? Og hvis ja, kan man få en opskrift?
>
Sådan lidt på slump
½ majsmel og ½ hvedemel, lidt salt, fyld op med vand til konsistensen er
passende og slut af med et skvæt olie, panden skal være 100% i orden, jeg
troede jeg havde 2 pander der duede, men måtte lave 30 pandekager på een
pande - og ja jeg lavede 30, der er meget kommen og gåen i køleskabet når
der er pandekager, så jeg laver altid 10 mere end nødvendigt, ungerne vil
iøvrigt gerne have een med i madpakken, og så er der lige een tilbage til
mig til frokost idag
--
venligst
Ralph
| |
mcloud (17-03-2004)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 17-03-04 22:53 |
|
> Kylling med krydderkartofler/pastinakker bagt i
ovnen--bønner--tzatiki--flute--rødvin uhmmmmm
>
| |
Stinne og Rune (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Stinne og Rune |
Dato : 17-03-04 23:20 |
|
Her blev det til frikadeller, stuvet hvidkål og en kartoffel til.
Stinne
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> skrev i en meddelelse
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
>
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.622 / Virus Database: 400 - Release Date: 13-03-04
| |
Pernille Lauridsen (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Pernille Lauridsen |
Dato : 17-03-04 23:56 |
|
> Her blev det til frikadeller, stuvet hvidkål og en kartoffel til.
>
>
Vi skulle oxo ha' haft frikadeller med stuvet hvidkål (Jeg fik lige 30
hvidkålshovede leveret igår, til mine marsvin........ men min mand
insisterer oxo på at bruge nogen af dem til vores egen mad..... og stuvet
hvidkål smager altså oxo rigtigt godt) Men desværre er min mand sløj, og jeg
kan ikke finde ud af at lave sovs *Rødmer*
Så det blev kun til frikadeller og rugbrød
VH Pernille og 40 marsvin
| |
Mads Thorning Peders~ (17-03-2004)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 17-03-04 22:35 |
|
Ved ikke lige hvad jeg skal kalde det, men:
Springform foret med langtidshævet hvede/durumdej rullet tyndt ud
Oven i den røg så lag af kødsovs m lever blandet op med en rest penne,
hårdkogt æg i skiver,
tynde, stegte kartoffelskiver
sprødstegt bacon
tomatskiver
løgskiver
masser af hvidløgsflager
og til sidst revet ost
folde-folde den overskydende dej ind over, 45 min i ovnen ved 200 grader
Hertil et glas god rødvin i anledning af at det er onsdag
For catan (tak til Rune T. og Nille Nullerpige), hvor smagte det godt!
Hilsen Mads
| |
Ditte Hansen (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Ditte Hansen |
Dato : 18-03-04 16:36 |
|
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:c3akth$6os$1@news.cybercity.dk...
> Ved ikke lige hvad jeg skal kalde det, men:
>
> Springform foret med langtidshævet hvede/durumdej rullet tyndt ud
>
> Oven i den røg så lag af kødsovs m lever blandet op med en rest penne,
> hårdkogt æg i skiver,
> tynde, stegte kartoffelskiver
> sprødstegt bacon
> tomatskiver
> løgskiver
> masser af hvidløgsflager
> og til sidst revet ost
> folde-folde den overskydende dej ind over, 45 min i ovnen ved 200 grader
>
> Hertil et glas god rødvin i anledning af at det er onsdag
>
> For catan (tak til Rune T. og Nille Nullerpige), hvor smagte det godt!
>
> Hilsen Mads
>
Hej
Jeg har gemt din idé til senere brug, og døbt den springforms pizza. *G*
Hilsen Ditte
| |
Mads Thorning Peders~ (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 18-03-04 21:43 |
|
"Ditte Hansen" <ditte--@bog.dk> skrev i en meddelelse
news:c3cfsv$22jm$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Jeg har gemt din idé til senere brug, og døbt den springforms pizza. *G*
Jamen rigtigt god fornøjelse. Som du jo nok kan se/regne ud er det en
glimrende måde at "aflive" rester på
Mvh Mads
| |
-V- (18-03-2004)
| Kommentar Fra : -V- |
Dato : 18-03-04 04:24 |
|
Onsdagsmad:
Hjemmelavet humus med hjemmebagte langtidshævede speltboller.
-V-
| |
Ukendt (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 18-03-04 08:35 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> wrote in message
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
>
kaviar til forret og en stor bøf til hovedret
| |
Frank Løkkegaard (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 18-03-04 08:43 |
|
Her i huset:
Til fruen og døtrene: Pasta med en god stærk chilli
Til ham selv(der på grund af noget så inferiørt som arbejde måtte spise 2
timer senere):
En skinke sandwich med hjemmebagte brød, nykogt skinke, stærk sennep og
ost samt list rå læg og salat. En skive hjemmebagt rugbrød med italiensk
salami, en kold bajer og en lillebitte lunken vodka til
--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse
| |
Thanh Nhi Nguyen (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Thanh Nhi Nguyen |
Dato : 18-03-04 09:21 |
|
Min kæreste lavede wok-mad til os. Nudler med oksekød, løg, hvidløg og
bønnespirer. Dejligt og ret så nemt.
Thanh Nhi
"Martin Andersen" <15andersen_removethis_@telia.com> wrote in message
news:fJ16c.86564$dP1.247621@newsc.telia.net...
> Pizza med oliven, peberfrugt, champignon og bacon
>
>
| |
Padmé Amidala (18-03-2004)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 18-03-04 14:50 |
|
Hjemmelavet pizza med parmaskinke, frisk mozzarella, revet mozzarella,
champignon i skiver og artiskokker fra glas.
Uhmmm
VH
Padmé
| |
|
|