/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kogning af bulgur
Fra : Bjarke Hansen


Dato : 06-03-04 19:43

Hej

hvordan er det man skal koge bulgur?

Har lige forsøgt, men det blev noget grødet i det... hvad skal forholdet
mellem bulgur og vand? og hvor længe skal det koge osv?



 
 
Frank Løkkegaard (07-03-2004)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 07-03-04 19:52

"Bjarke Hansen" <bjarke_hansen@*remove.*spamfilter.dk> writes:
>Har lige forsøgt, men det blev noget grødet i det... hvad skal forholdet
>mellem bulgur og vand? og hvor længe skal det koge osv?

Kog bulgur ligesom du koger ris:

4 personer:

5 dl vand
3 dl. bulgur
et skvæt salt

Skyl bulguren gundigt i koldt vand.

Bring vandet(med det førnævnte skvæt salt) i kog, hæld bulguren i, kog ved
svagest mulige varme i 10 min, lad derefter hvile i andre ti minutter -
voila, bulguren er færdig, uden at være blevet til grød!

--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste