|
| Montere smør i en suppe. Fra : MAndersen |
Dato : 05-03-04 12:21 |
|
Jeg kan ikke huske hvordan man monterer smør.
Jeg skal montere det i en løgsuppe, men skal den koge efter, stå og simre
eller???
MAndersen
| |
David Rasmussen (05-03-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 05-03-04 12:38 |
|
MAndersen wrote:
> Jeg kan ikke huske hvordan man monterer smør.
>
> Jeg skal montere det i en løgsuppe, men skal den koge efter, stå og simre
> eller???
>
Så vidt jeg ved er det noget man gør til allersidst, inden severing.
Smørret skal vist være koldt, og gerne i tynde skiver/flager. Der skal
piskes og så severes.
/David
| |
mcloud (05-03-2004)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 05-03-04 13:44 |
| | |
frieda (05-03-2004)
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 05-03-04 14:44 |
|
helt rigtigt, hvad David skrev.
Det er en måde at legere suppen eller saucen (gøre den tykkere)
Iskold smør i små stykker piskes i, efter at man har slukket for varmen
frieda
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
|
|