"lene" <lesletligedette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:fhB0c.102011$jf4.6127023@news000.worldonline.dk...
> Hejsa alle gourmet'er!
>
> Kan I fortælle mig hvordan jeg laver nogle rigtigt gode
fiskedeller-ligesom
> dem man kan købe. Saftige, luftige o.s.v. Jeg ved godt hvordan man laver
> fiskefrikadeller, men mine bliver altså slet ikke så gode.
> Havde tænkt mig at lave nogle til aftensmaden, så hurtig hjælp bliver
> modtaget med stor TAK
> Venlig hilsen Lene
En lidt atypisk, måske, men succesfyldt:
torskefars
grovhakket løg og rosenkål, så meget at det skal presses som (frost)snebolde
for at hænge sammen.
En anelse karry
dertil pasta og panden kogt af med 18% creme fraiche ( det klumper lidt som
det skal ) med lidt ekstra karry i.
Lyder mærkeligt, men sådan fik jeg datteren til at spise fisk og det blev en
gæsteret.
--
Mvh, Ole. Fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/nordlandsbaad/