hej Allan du behøver ikke bruge vand til din coulotte, da du kan lave
en rødvinssauce med bouillon. grøntsagsbouillonen som jeg plejer at
bruge kan selvfølgelig erstattes med oksebouillon, selvom jeg synes den
er for kraftig. Jeg bruger vegata til min grøntsagsbouillon. Du kan
selvfølgelig også stege din coulotte med vand og erstatte
grøntsagsbouillonen med skyen. der er frit slag efter din smag. Bon
apetit boenholmkt
Rødvins sauce
Ingredienser:
30 g smør
1 lille løg i tynde skiver
1 tsk hvedemel
2 tsk farin
2 dl rødvin
½ dl grønsagsbouillon
salt og peber
Smørret smeltes og løgene svitses ved jævn varme til de er bløde.
Tilsæt mel og farin. Koges 1 min.
Tilsæt vin og bouillon lidt efter lidt under konstant omrøring.
Varmen dæmpes og saucen simrer under omrøring, til den er kogt ind til
det halve. Smages til med salt og peber og serveres straks.
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"