Ikke noget jeg har prøvet, men det kunne da måske lade sig gøre at,
snørre den på den anden led, så man ikke ødelægger sværen.
Kødet bliver nok ikke så fast, men hvis sværen er det vigtigste, så er
det da en mulighed
/Stefan
"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message
news:aq9230tbi8v4j0q697cqru4jf4icr4mm38@4ax.com...
>
> Kom til at tænke, forleden da jeg lavede en pragtuld stegt nakkekam m/s
> svær...
>
> Hvor er det hulens upraktisk at den er snørret? Altså snoren er
> forlængst "smeltet" ned i sværen, således at den totalt spolerer den
> sprøde svær når den fjernes?
>
> Selvfølgelig holder det da lidt fast på kødet, men kan det vitterligt
> opveje hvor upraktisk den egentlig er - eller er der noget som jeg ikke
> har indset?
>
> P.S. Jeg gned den med salt, peber og massere af paprika og stegte den
> ved lav varme i 4½ time (det var en stor én) og lod den hvile længe.
>
> Det var noget af det lækreste jeg længe havde smagt - fedtet var smeltet
> fra og havde givet kødet en helt helt unik blød konsistens.
>
> René
>
www.rene.hjorth.com
> &
www.lowcarb.dk