"Kristina Bjerring" <kfb@mail15.invalid> skrev i en meddelelse
news:40320e66$0$95069$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> [snip]
>
> Hejsa
> Jeg ved ikke, om det er denne, du tænker på (der er hverken løg eller
> hvidløg i), men god, det er den:
>
> Revygryde, 4 pers.:
>
> 700 g. hakket okse - eller svinekød
> 1 pk. bacon i strimler
> 1 tsk. Karry
> 1 tsk. paprika
> ½ l. vand
> 1½ dl. tomatpuré
> 1/4 l. fløde
> 200 g. champignoner i skiver
> 1 ds. cocktailpølser (jeg bruger altid dem, der fås på køl i stedet for)
> Margarine til stegning
>
> Serveres med løse ris og flutes.
>
> Svits karry og paprika i margarinen et øjeblik. Kom bacon og det hakkede
kød
> i. Når kødet har fået farve, hældes vand og tomatpuré i, og retten simrer
> ved svag varme i 1 time. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og lad
> retten koge i et par minutter og jævn til sidst med fløden. Smages til med
> salt og peber.
>
> Velbekomme
>
> --
> Kristina
>
> "Tal i vrede, og du kommer til at holde den bedste tale,
> du nogensinde har fortrudt." Winston Churchill
>
Tak for opskriften! Den ser nu også ganske hyggelig ud.
Jeg tror jeg må (gen-)opfinde Davidsens Wienergryde for at få det helt
rigtige resultat
Mvh
Davidsen