/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
jambalaya?
Fra : Steen Skou Petersen


Dato : 11-02-04 09:31

Jeg plejer at lave den med kylling, krydret pølse, rejer, tomat, peberfrugt,
løg og bladselleri (og selvfølgelig ris), Men jeg kunne godt tænke mig at
vide, hvad andre bruger?

Mvh

Steen



 
 
Frank Olsen (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Frank Olsen


Dato : 11-02-04 13:28

Prøv at se på www.dr.dk/mad der er en anden opskrift
Mvh
Frank
"Steen Skou Petersen" <steen@gu måduej.dk> skrev i en meddelelse
news:YLlWb.1937$_u5.178@news.get2net.dk...
> Jeg plejer at lave den med kylling, krydret pølse, rejer, tomat,
peberfrugt,
> løg og bladselleri (og selvfølgelig ris), Men jeg kunne godt tænke mig at
> vide, hvad andre bruger?
>
> Mvh
>
> Steen
>
>



Ebbe Kristensen (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 11-02-04 16:58

Frank Olsen wrote:
> Prøv at se på www.dr.dk/mad der er en anden opskrift

He, he. Den har min kone planer om at lave i aften. Vi havde nogle
jomfruhummerhaler og nogle chorizopølser i fryseren og så er man jo allerede
kommet langt.

Ebbe



JS (11-02-2004)
Kommentar
Fra : JS


Dato : 11-02-04 20:07


"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse
news:402a510d$0$27359$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Frank Olsen wrote:
> > Prøv at se på www.dr.dk/mad der er en anden opskrift
>
> He, he. Den har min kone planer om at lave i aften. Vi havde nogle
> jomfruhummerhaler og nogle chorizopølser i fryseren og så er man jo
allerede
> kommet langt.

meld lige tilbage ikk'!



Heidi (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 11-02-04 21:29

JS wrote:
> "Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse
> news:402a510d$0$27359$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>> Frank Olsen wrote:
>>> Prøv at se på www.dr.dk/mad der er en anden opskrift
>>
>> He, he. Den har min kone planer om at lave i aften. Vi havde nogle
>> jomfruhummerhaler og nogle chorizopølser i fryseren og så er man jo
>> allerede kommet langt.
>
> meld lige tilbage ikk'!

Jeg syntes nu det var lidt underligt at hun puttede fisk i, men det er
måske meget normalt?
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Ebbe Kristensen (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 11-02-04 21:38

JS wrote:
> "Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse
> news:402a510d$0$27359$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

> meld lige tilbage ikk'!

Det var guf!

Som Tina også sagde i udsendelsen hvor hun lavede jambalaya, er der rige
muligheder for at variere.

På grund af et mindre uheld i supermarkedet (noget eftergæret øl, der
sprængte flasken) glemte hun de spanske peber så den blev ikke så hot som
jeg måske kunne ønske. Vi havde ikke noget kylling men chorizopølserne var
fra Slagter Melhede i Lyngby Storcenter så man savnede ikke kød. Vi havde
ikke noget hummer bouillon men lidt østerssovs og en god sjat æblemost fra
Farendløse var en fuldgod erstaning.

Øl til - en Spitfire fra Shepherd Neame - og alt var godt.

Ebbe



sali (13-02-2004)
Kommentar
Fra : sali


Dato : 13-02-04 21:35


"> Det var guf!
>
> Som Tina også sagde i udsendelsen hvor hun lavede jambalaya, er der rige
> muligheder for at variere.
>
> På grund af et mindre uheld i supermarkedet (noget eftergæret øl, der
> sprængte flasken) glemte hun de spanske peber så den blev ikke så hot som
> jeg måske kunne ønske. Vi havde ikke noget kylling men chorizopølserne var
> fra Slagter Melhede i Lyngby Storcenter så man savnede ikke kød. Vi havde
> ikke noget hummer bouillon men lidt østerssovs og en god sjat æblemost fra
> Farendløse var en fuldgod erstaning.
>
> Øl til - en Spitfire fra Shepherd Neame - og alt var godt.

Sådan en fik jeg igår, det er faktisk en rigtig god øl


> Ebbe
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste