Hov - jeg fik ikke lige kopieret det hele over - jeg beklager så her er den
igen:
Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt margarine. De øvrige ingredienser
tilsættes og dejen røres i 3 min. Dejen æltes herefter let. Formes til 24
boller.
Lav en fordybning på ca. 5 cm i diameter i bollen, fordybningen må ikke gå
helt igennem dejen. Fyld fordybningerne op med fyldet.
Sæt bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir Lad dem hæve til dobbelt
størrelse ca. en time.
Pensles med vand, kan drysses med perlesukker eller brun farin, inden de
bages bages i 8-10 min. ved 250 grader.
--
Besøg
www.Familiemad.dk
"knm" <knm@dvdtown.dk> skrev i en meddelelse
news:401ea7a8$0$207$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg søger en god opskrift på fastelavnsboller.
> Hvis der findes en uden smør og mælk, er den meget velkommen, da jeg får
> besøg af en der har mælke allergi
>
> På forhånd tak!!
>
> Karina
>
>