Så dem selv.
Jeg bestiller hvert år omkring denne tid frø hos Impegta i sverige
(
http://www.impecta.se/)
Udover de er temmelig sjovt selv at drive sine krydderurter og meget
billigere, så er smagen også mere markant and dem man køber. Desuden har de
en masse sorter man ikke kan få i danske butikker. De gror desuden fint i
krukker, hvis man ikke har en have.
Men pas på der ikke går larver i, de kan rydde fem krukker basilikum på 2-3
nætter
det skete for mig sidste år... det gjorde mig så bitter at jeg
spiste et par stykker som hævn. De smagte egentlig udemærket, selv om
konsistensen var lidt smattet
-Christian
"anders" <tox@xot.denmark> wrote in message
news:401e4b42$0$27317$d40e179e@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Hvordan holder man liv i sin basilikum?
>
> Jeg har for gud ved hilken gang købt frisk basilikum da jeg stod for at
> skulle bruge noget. Her to dage efter er den ikke mange potter p.. værd.
>
> Jeg synes da jeg er god til at vande den. Gi'r jeg den måske for meget?
> Holder de bare ikke to dage?
> Hvad gør I for at holde liv i dem?
>
> mvh
> anders
>
>