|
| Omelet/Æggekage Fra : Vibeke & Michael |
Dato : 21-01-04 18:17 |
|
Hej Ng.
Jeg har lige lavet æggekage, men den er ikke helt som den skal være.
Jeg tror jeg har for meget mælk i.
Der er en pokkers masse væske som ikke vil koagulere.
Er der nogen der har nogle gode råd og er der nogle som har en perfekt
opskrift på æggekage/omelet
MVH
Michael
| |
kim rasmussen (21-01-2004)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 21-01-04 18:31 |
|
Hej Vibeke og Michael
Her er en god opskrift :
2 dl mælk
6 æg
1/2 dl mel
Salt og peber
10 skiver røget flæsk
1 bdt. purløg
4 tomater
Smør til stegning
Hæld mælken i en skål, pisk æggene omhyggeligt,rør melet ud i mælken og
tilsæt de sammenpiskede æg og salt og peber
Læg låg på panden og bag videre i ca 10 minutter over svag varme. Serveres
rygende varm med purløg drysset over og tomater skåret i både.
--
Mvh
Kim Rasmussen
| |
sune vuorela (21-01-2004)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 21-01-04 19:43 |
|
En der kalder sig "Vibeke & Michael" <mogvFJERN@stofanet.dk> skrev:
>
>Er der nogen der har nogle gode r?og er der nogle som har en perfekt
>opskrift p?ggekage/omelet
pr person:
2 æg
1/2 dl piskefløde
salt
peber
esdragon
Ingredienserne piskes sammes og puttes på en varm pande med olie.
Serveres med bacon eller andet godt!
Mums!
--
Sune
| |
Abildgaard 3140 (21-01-2004)
| Kommentar Fra : Abildgaard 3140 |
Dato : 21-01-04 21:35 |
|
scripsit "Vibeke & Michael"
> Jeg har lige lavet æggekage, men den er ikke helt som den skal være.
I dette tilfælde er dette æggelinket eneste rigtige og fyldestgørende svar.
http://www.omelet.dk/
vh/Torben
| |
Harry Lund (22-01-2004)
| Kommentar Fra : Harry Lund |
Dato : 22-01-04 19:14 |
|
Ja omelet.dk er fin. Men ellers: det helt simple forsøg er : 1 stk æg, 2 spk
vand, salt + peber.
Prøv det og gang op derfra til rigtige antal personer. Samt udvid dine
"kundskaber" med diverse kryderier incl eddiker.
| |
|
|