On 15 jan 2004, Mads Thorning Pedersen wrote something like this :
> "Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> skrev i en meddelelse
> news:bu4mac$2uts$1@news.cybercity.dk...
>
>> SÅ nærig er du vel ikke ? *g*
>
> Bestemt ikke - og det var nu heller ikke af sparsommelighed jeg
> ville gemme dem. Mere lidt med den der udfordring der ligger i
> ikke at lade noget som helst gå til spilde
>
> Har såmænd da også allerede kylet dem efter skraldemanden - og
> han blev næsten ikke sur over at få en gang udkogt mel i nakken
>
>
> Hilsen Mads
>
>
>
Jeg mener sagten man kan fryse kogte pasta skruer, med et godt
resultat. Jeg fryser ofte pasta skruer ned hvis der er noget til over
og det er fint nok. Især er det nemt hvis man vil lave en hurtig
pasta gratin ret.
Dog vil jeg nok ikke fryse pasta skruerne hvis de er blevet udkogt,
men ellers kan jeg ikke se problemet.
Desuden kan jeg godt følge det med at det er ærgeligt at spide helt
vildt meget mad ud, hvis det godt kan bruges. Men det er nok bare et
spørgsmål om holdning.
--
Med venlig hilsen
Bettina Madsen