Hej Thomas
Hvis vi har samme opfattelse af langtidsstegning (at lang tid altså ikke er
2 1/2 time i en gryde), så vil jeg tro din steg skal have ca. 8-9 timer i
ovnen ved ca. 65 grader....
Det er rigtig svært at få til at passe med tilbehøret :) og selv den mindste
afvigelse i din ovn kan have stor betydning for stegetiden.
Jeg har selv positiv erfaring med at skrue en lille smule op den sidste
halve time, såfremt jeg kan se at stegetiden måske bliver en time længere
end påregnet.
Et stegetermometer er naturligvis *absolut* uundværligt ved
langtidstegning....
Og vedr. hviletid - de normale 20 min er slet ikke nødvendigt når din steg
har stået i ovnen ved lav temperatur hele dagen
Du kan læse hvad Heston Blumenthal har at sige om langtidstegning her:
http://www.fatduck.co.uk/low_temperature_cooking.html
"Thomas Jensen" <thomas@thomas-jensen.dk> wrote in message
news:bu5rv6$1jb0$1@news.cybercity.dk...
> > hej Thomas
> > Jeg kan anbefale et stegetermometer ,så bliver resultatet perfekt
> > hvergang, hvis man husker at stegen skal hvile i ca 20 minutter inden
> > udskæring og husk tynde skiver,en tyndsteg skal, hvis den ikke laves
> > som gammeldaws steg ,være rosa inden i og det er svært med
> > langtidsstegning,fordi det er et spørgsmål om få grader i kødet midte
> > ,før den er gennemstegt.
> > mvh kim
>
> Hej Kim,
>
> jeg vil også bruge stegetermometer, men mangler en vejledende stegetid for
> langtidsstegningen så jeg kan få passet tilbehøret ind med hvor stegen er
> færdig
>
> mvh
>
> Thomas
>
>