|
| Kikærtemel - hvad kan jeg lave af det? Fra : Fedtmule |
Dato : 10-01-04 00:34 |
|
Jeg ligger inde med en pose kikærtemel - som jeg gerne vil have brugt - men
jeg ved simpelthen ikke, hvad man bruger det til?! Jeg har prøvet at lave
hummus af det - men jeg synes det bliver meget grynet i smagen.
Skulle der mon være nogle af jer, som har en god ide til, hvad jeg kan lave
af det?! - Venter spændt på forslag!
Venlig hilsen
Charlotte
| |
Mads Thorning Peders~ (10-01-2004)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 10-01-04 10:04 |
|
"Fedtmule" <abc@deioddd.dk> skrev i en meddelelse
news:3fff3a3a$0$29308$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Skulle der mon være nogle af jer, som har en god ide til, hvad jeg kan
lave
> af det?! - Venter spændt på forslag!
Du kan da bruge det i en gang hvidt brød - bare du ikke putter for meget i,
for det har jo næppe nogen hæveevne.
Mon ikke også det kan hældes i en gryderet og på den måde jævne sovsen?
Mvh Mads
| |
Jesper (10-01-2004)
| Kommentar Fra : Jesper |
Dato : 10-01-04 13:17 |
|
Fedtmule skrev:
> Jeg ligger inde med en pose kikærtemel - som jeg gerne vil have brugt - men
> jeg ved simpelthen ikke, hvad man bruger det til?! Jeg har prøvet at lave
> hummus af det - men jeg synes det bliver meget grynet i smagen.
>
> Skulle der mon være nogle af jer, som har en god ide til, hvad jeg kan lave
> af det?! - Venter spændt på forslag!
>
Find en indisk kogebog og kig efter pakoras og beignets. Begge dele er
grøntsager i en pandekageagtig dej, der frituresteges. At stege dem kan
være en vildt fascinerende oplevelse - dejen popper simpelthen op og
bliver meget luftig.
Opskrift på pakoras-dej:
3 1/4 dl kikærtemel (besan)
3 spk hvedemel
1 tsk tvekulsurt natron
1 tsk chili
1 spsk citronsaft
Der kan blandes finthakkede grøntsager/kød i efter eget valg (find evt
selv opskrift). De steges i olie - ca 1 spsk pr stk hvilket giver pænt
store pakoras, da de som nævnt popper op. De serveres varme med manochutney.
Mvh. Jesper
| |
|
|