"Sofie" <fie@mash4077.dk> wrote in message
news:bthf94$2aak$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har fået en stor pose grønkål i min ugentlige grøntkasse.
> Nu er det så jeg er løbet helt tør for ideer. - Jeg syntes nemlig ikke
> lige jeg har mod på at lave grønlangkål - suppe er hellere ikke det store
> hit eller det vil sige, hvis der er nogen der ligger inde med en rigtig
> god, anderledes opskrift, jeg er nemlig kørt lidt træt i den jeg har.
> Venter spændt på svar
> Venlig hilsen
> Sofie
Jeg har flere gange lavet nogle "grønkålspakker". Kålen blancheres i lidt
vand, blandes med creme fraiche og revet ost, smag til med salt, peber og
muskat. Rul noget butterdej ud, kom kålen i, luk det som små pakker, pensle
med det du har og bag det i ovnen til de er gyldne. Hvis du heller vil bruge
filodej, så kan det sikkert også bruges. Jeg plejer at bage dem ved ca. 200
grader og tror det tager en halv time. Det smager rigtig godt og alle tror
at der er spinat indeni
Med venlig hilsen,
Christina