/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
grillning af hele dyr
Fra : ina


Dato : 20-04-01 11:03

er der nogen der har forstand på hel-grillning af svin/lam. jeg har
flere gange overværet slagtere tage sig af dette. én penslede med vand,
og en anden brugte tørkrydderier allerede i starten af grillningen så
dyret tilsidst var hel sort af fastbrændt krydderi! det kan da ikke være
måden.

ina


 
 
Svend Andersen (20-04-2001)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 20-04-01 12:37

Prøv at pensle med øl.
Det er godt, og kan samtidig bringe lidt glæde til den person der passer
ilden

hilsen Svend A


Thai-food (27-04-2001)
Kommentar
Fra : Thai-food


Dato : 27-04-01 20:11

Start med at hælde en flaske brændevin ud over dyret , og lad det trække ½
time !! når dyret sættes over grillen skal den overhældes med øl en gang i
mellem !!! kom først kryderri på dyret efter ca 1 time så bliver den god !!!

\\\|///
\\ ~ ~ //
(@ @)
--------oOOo-(_)-oOOo----------
www.Thai-food.dk
E-Mail: Kokken@Thai-food.dk
---------------Oooo.-----------
oooO ( )
( ) ) /
\ ( (_/
\_)

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b004177703b9aca00e56ea469.314cf64@net.dialog.dk...
> Prøv at pensle med øl.
> Det er godt, og kan samtidig bringe lidt glæde til den person der passer
> ilden
>
> hilsen Svend A
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste