Tak Bendikte
Jeg skal nok huske at skriiige når vi skærer for. Jeg kommer fra kbh´s
vestegn og sidst jeg spiste kagemand var han lavet af chokoladekage.
Jeg tror også han havde ligget i en form så flot som han var. Jeg ved ikke
om det ikke er for svært at lave ham i wienerbrød men kunne da godt tænke
mig opskriften.
Hvis der er en der ligger inde med viden om form til en kagemand må
vedkommende gerne fortælle lidt herom.
Chokolade kagemand var det noget ? Men hvad så lige med opskriften ligger i
inde med guldkorn
Tusind tak til maiken for opskriften på bollerne den vil blive benyttet på
søndag
Mvh René
"Benedikte Brisson" <dikte@nini.invalid> skrev i en meddelelse
news:3ff8945c$0$167$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "René Hansen" <lukathernospam@nospamtele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:se%Jb.1476$PA6.70@news.get2net.dk...
> > Hej forældre og goft nytår
> >
> > Vi står foan at skulle holde vores lille søns første fødselsdag i
kommende
> > weekend
> > I den forbindelse ville farmand her gerne klare den kagemand selv.
>
> Det er også en herlig ting at kaste sig ud i. Og ikke ret svært. Man kan
> sagtens forme en kagemand m/k med de bare hænder og give ham/hende hår,
> øjne, næse, mund, knapper, sløjfer osv af slik og kagepynt. Og så skal man
> selvfølgelig SKRIIIIIIGE, når kagemennesket bliver stukket i hjertet *GG*
>
> Meeeeeen..... kagemadstraditionen er forskellig fra egn til egn. I
Hjørring,
> hvor jeg har været med til at spise de fleste kagemænd, er de lavet af
> brunsviger. I Århusområdet er kagemænd af bleg wienerbrødsdej. Jeg har
sågar
> også læst om kagemænd af bolledej.... så hvilken lokalfarve skal din
> kagemand have?
>
> Venlig hilsen Dikte (som absolut mener, at rigtige kagekoner er lavet af
> brunsvigerdej)
> ---
>
www.dikte.dk
>
>