Hej Inger
Den lyder god. tak skal du ha'. glæder mig til imorgen lørdag hvor jeg skal
ha' den.
Dennis
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:bt4cc7$gvq$1@sunsite.dk...
>
> "Dennis Jensen" <fam.jensen@webspeed.dk> skrev i en meddelelse
> > Hej
> > står og skal lave en leverpostej og er i tvivl om hvordan jeg lige
griber
> > det an???
> Det er ikke sværere, end man gør det til
>
> > hvor lang tid skal leveren udvandes?
>
> Det er ikke nødvendigt at udvande den - jeg har aldrig gjort det.
>
> > og er det lige meget spæk som lever
>
> Det kommer an på, hvor "fedtforskrækket", du er
>
> > og hvor mange løg? er der en som har en
> > rigtig god opskrift,
>
> Den følger.
>
> > gerne uden ansjoser.
>
> Dem har jeg heller aldrig kunnet se ideen i
>
> LEVERPOSTEJ:
> 250 g lever
> 200 g spæk eller fedt stribet flæsk
> 1 løg, ikke for stort
> 30 g mel
> 1 æg
> 1½ tsk salt
> ½ tsk peber
> 2½ dl mælk
> evt. en kogt kartoffel til at tømme maskinen for levermasse
>
> Lever, spæk og løg skæres i stykker og køres gennem kødhakkeren. Det går
> nemmest, hvis det er på skift, da mange stykker lever efter hinanden nemt
> kommer til at stå og svuppe.
> Kør gerne en kogt kartoffel igennem til sidst, så al levermassen kommer
med
> ud. Kartoflen kan fint røres med i leverpostejen.
> Rør resten i.
> Hæld massen i en smurt form og bag den 45 min ved 180 grader.
>
> Hvis du laver en større portion, nu da køkkenet alligevel bliver svinet
til,
> kan den rørte levermasse deles op i passende portioner, kommes i forme
eller
> plasticposer og fryses før bagning.
>
> God fornøjelse.
> Hilsen Inger
>
>