"SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff4bbc7$0$29415$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hvad servere man til den? kogte kartofler og brun sovs lyder kedelig
>
> gode ideer til for og efterret efterlyse samtidig med.
> Geren et eller andet man ikke lige får hver gang man er til spisning et
> eller andet sted
>
> Søren
Uden tvivl flødekartofler, med masser af fløde og ost og hvidløg *slurp* og
så naturligvis gelé af en slags...og chips, et must hos mig til den slags
mad. Klassiske franske kartofler- Taffel. Vil du noget mere så waldorphsalat
med oceaner af selleri æble og vindruer....
Ved ikke om det er for traditionelt, men der smager edderhylme godt!
Forret? tja..hvad med små minitoasts med forskelligt ovenpå, f.eks.
æg/rejer - tomat/karse - hamburgerryg/asparges osv. -- sådan et fint fadfuld
med små nippe-lækkerier
Dessert: jo hvis du ikke lige synes chocolade er sagen, så en champagne
sorbet is med mynte blade og/eller små fine vindruer og en lækker sød
dessertvin til....
Hilsen Heidi, der nu går ud og ribber køleskabet totalt *heheheeeeeeee*
......
http://chocolade.dk
......
En side fyldt med godter ;)