/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sylte-pandekager med laurbær eller chili
Fra : Bo Warming


Dato : 31-12-03 09:26

"Tortilla" og "Discovery" majs-pandekager (o.a. madpandekager) bliver
billigere og billigere i discount-supermarkederne, og nem billig og hot fyld
, er et tyndt lag leverpostej ELLER SYLTE smurt på hele pandekagen,
hvorefter chili, tabasco, sovs tilsættes i et ligeledes tyndt og præcist
doseret lag, så lidt ild i munden opnås.

Så kalder man det noget hot og Sten&Stoffer-agtigt og familiens kvababelser
ved bruskklumper i den fede fortidsbondeassocierende sylte er som blæst væk
med et kanonslag-

Venstres fedkindede EU-topmand, Henning Christoffersen hed "Sylten" for
grisehoved og grisetær er hovedingrediens i dette gastronomiske
fattigmands-højdepunkt.
Trist at fabrikanterne ikke som vendelboerne bruger en masse *laurbær*, når
de koger lækkerierne af svineaffaldet - så behøver man ikke chili.

For at få en handy sammenrullet pandekage at servere, skal lag af sylte,
sennep, leverpostej, saucer osv være tyndt. Og når man vil have det
ukontrolleret fedt/hot i det skjulte, så supplerer man ved at bruge denne
mad-stav til at søbe dip op med, idet man indtager de festlge pandekager i
et mørkt rum fx foran TV.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408545
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste