"Tortilla" og "Discovery" majs-pandekager (o.a. madpandekager) bliver
billigere og billigere i discount-supermarkederne, og nem billig og hot fyld
, er et tyndt lag leverpostej ELLER SYLTE smurt på hele pandekagen,
hvorefter chili, tabasco, sovs tilsættes i et ligeledes tyndt og præcist
doseret lag, så lidt ild i munden opnås.
Så kalder man det noget hot og Sten&Stoffer-agtigt og familiens kvababelser
ved bruskklumper i den fede fortidsbondeassocierende sylte er som blæst væk
med et kanonslag-
Venstres fedkindede EU-topmand, Henning Christoffersen hed "Sylten" for
grisehoved og grisetær er hovedingrediens i dette gastronomiske
fattigmands-højdepunkt.
Trist at fabrikanterne ikke som vendelboerne bruger en masse *laurbær*, når
de koger lækkerierne af svineaffaldet - så behøver man ikke chili.
For at få en handy sammenrullet pandekage at servere, skal lag af sylte,
sennep, leverpostej, saucer osv være tyndt. Og når man vil have det
ukontrolleret fedt/hot i det skjulte, så supplerer man ved at bruge denne
mad-stav til at søbe dip op med, idet man indtager de festlge pandekager i
et mørkt rum fx foran TV.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com