|
| Kogt torsk - drikkevarer Fra : Stefan Garvig |
Dato : 30-12-03 19:52 |
|
Hej
Hvad drikker man til kogt torsk?
Jeg kunne forestille mig nogle gode øl, f.eks. belgiske, eller en fed
chardonney-hvidvin.
Har I gode bud på drikkevarer til kogt torsk, så meld endelig ind - jeg har
en del gode sager i min vin- og ølkælder, så det er ikke for sent.
Venligst
Stefan Garvig
--
**********
Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
sgdataged@edb.dk
**********
| |
Palle & Charlotte (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Palle & Charlotte |
Dato : 30-12-03 19:59 |
|
Øl og brændevin foretrækker jeg
"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:bsshmm$2esn$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Hvad drikker man til kogt torsk?
> Jeg kunne forestille mig nogle gode øl, f.eks. belgiske, eller en fed
> chardonney-hvidvin.
> Har I gode bud på drikkevarer til kogt torsk, så meld endelig ind - jeg
har
> en del gode sager i min vin- og ølkælder, så det er ikke for sent.
>
>
> Venligst
>
> Stefan Garvig
>
> --
> **********
> Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
> sgdataged@edb.dk
> **********
>
>
>
>
| |
Stefan Garvig (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Stefan Garvig |
Dato : 30-12-03 20:09 |
|
"Palle & Charlotte" <deterikketilat@vide.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff1cad7$0$95102$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Øl og brændevin foretrækker jeg
Det har jeg tænkt på - og indkøb en Porsesnaps. Vil I anbefale andre typer
brændevin?
Venligst
Stefan Garvig
| |
Gert Krabsen (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 30-12-03 21:52 |
|
Tue, 30 Dec 2003 19:52:02 +0100, Stefan Garvig <sgdataGED@edb.dk> skrev:
> Hej
>
> Hvad drikker man til kogt torsk?
> Jeg kunne forestille mig nogle gode øl, f.eks. belgiske, eller en fed
> chardonney-hvidvin.
Jeg ville absolut vælge vin på Sauvignon Blanc i stedet - den har en
sprødhed og syre, der kan klare sennepssovsen bedre end C.
Gerne en oversøisk - den californiske kaldes ofte Fume Blanc, det gør den
ikke ringere
Men jeg kunne osse finde på en rød Sancerre, hvis der var flere tilbage -
og serveret kølig.
mvh
Krabsen
p.s. Jeg ville slet ikke servere kogt torsk, men bagt - men det er jo en
helt anden sag...
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl
| |
Jan Bøgh (01-01-2004)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 01-01-04 20:03 |
|
"Gert Krabsen" <krabsen@krabsenfjernes.dk> wrote in message
news r00hkmmv76ggyl@news.sunsite.auc.dk
> Jeg ville absolut vælge vin på Sauvignon Blanc i stedet - den har en
> sprødhed og syre, der kan klare sennepssovsen bedre end C.
> Gerne en oversøisk - den californiske kaldes ofte Fume Blanc, det gør
> den ikke ringere
Megte enig mht. Chardonay - den passer slet ikke. Man kunne forstille sig en
Bourgogne Aligote eller - hvis en sådan kan findes - en italiensk Grechetto
> Men jeg kunne osse finde på en rød Sancerre, hvis der var flere
> tilbage - og serveret kølig.
...måske en rosé?
vh
Jan
| |
rasmus (30-12-2003)
| Kommentar Fra : rasmus |
Dato : 30-12-03 21:51 |
|
"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:bsshmm$2esn$1@news.cybercity.dk...
> Hej
>
> Hvad drikker man til kogt torsk?
> Jeg kunne forestille mig nogle gode øl, f.eks. belgiske, eller en fed
> chardonney-hvidvin.
> Har I gode bud på drikkevarer til kogt torsk, så meld endelig ind - jeg
har
> en del gode sager i min vin- og ølkælder, så det er ikke for sent.
- jeg har hørt, at man nogle steder får rødvin tio kogt torsk (!). Efter
sigende en stærkt undervurderet kombination ... og måske nytårsaften er en
god dag lave forsøg på. Evt. bare et enkelt glas til de modige.
ras
| |
Gert Krabsen (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 30-12-03 22:10 |
|
Tue, 30 Dec 2003 21:50:42 +0100, rasmus <rasmus.carlsenX@tdcadsl.dk> skrev:
> - jeg har hørt, at man nogle steder får rødvin til kogt torsk (!). Efter
> sigende en stærkt undervurderet kombination ... og måske nytårsaften er
> en
> god dag lave forsøg på. Evt. bare et enkelt glas til de modige.
>
Generelt smager fisk jo af stort set ingenting, så det er i stedet
tilbehøret, der bør bestemme vinen.
Vi laver ofte torsk 'bagt' - 15 min. /200 grader - og så med rattouile - og
kalve/portvins-sauce - og der hører _absolut_ rødvin til det!
Problemet med den kogte torsk er som regel sennepssaucen, der kræver en vin
med en vis syre. En 'almindelig' Bordeaux eller andet på Cab.Sauv. vil
efter min mening dø en smertefuld død - osse
her
/Krabsen
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl
| |
zasha (30-12-2003)
| Kommentar Fra : zasha |
Dato : 30-12-03 23:08 |
|
klip
> Hvad drikker man til kogt torsk?
> Venligst
>
> Stefan Garvig
>
Hej Stefan :)
Jeg er nok ikke specielt avanceret - for jeg elsker et glas kølig, sød
hvidvin ...simplethen...den behøver ikke engang være dyr :o du ved bare
sådan en gemen Piesporter-agtig hvidvin *slurp*
Hvad "man" ellers drikker til denne forunderlige dejlige ret? ....det man
kan li' håber jeg :))
--
Hilsen Heidi
http://chocolade.dk
| |
|
|