/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fondu hvad bruger man?
Fra : Helle


Dato : 30-12-03 10:07

Hejsa.

Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til det? vi
har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt til?
(ikke fisk!)

Mvh Helle

--
Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.

www.hellenielsen.dk




 
 
Flemming Kold (30-12-2003)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 30-12-03 11:05

Kylling.
Kalkunbryst
Champignon (Et hit i rødvin!!)
Peberfrugt
Zitauer løg
Kroketter.
Mini majs

Brød til.

Rødvins fondue er 100 gange mere delikat end alm. olie fondue. Og så
"stinker" det ikke sådan inde i stuen.

Hilsen Flemming.



"Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff14035$0$95090$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa.
>
> Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til det?
vi
> har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
> cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt til?
> (ikke fisk!)
>
> Mvh Helle
>
> --
> Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.
>
> www.hellenielsen.dk
>
>
>



Harry Lund (30-12-2003)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 30-12-03 11:17

Enig, men du glemte OST.



My (30-12-2003)
Kommentar
Fra : My


Dato : 30-12-03 13:23

Vi skal også prøve med fondue.

Når man laver det med rødvin, smager det så som om det er marineret i
rødvin eller hvad? Og er det lige meget hvilken rødvin man bruger?



--------------------------------------------------------------------------



"Flemming Kold" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff14d16$0$69933$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Kylling.
> Kalkunbryst
> Champignon (Et hit i rødvin!!)
> Peberfrugt
> Zitauer løg
> Kroketter.
> Mini majs
>
> Brød til.
>
> Rødvins fondue er 100 gange mere delikat end alm. olie fondue. Og så
> "stinker" det ikke sådan inde i stuen.
>
> Hilsen Flemming.
>
>
>
> "Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
> news:3ff14035$0$95090$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hejsa.
> >
> > Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til
det?
> vi
> > har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
> > cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt
til?
> > (ikke fisk!)
> >
> > Mvh Helle
> >
> > --
> > Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.
> >
> > www.hellenielsen.dk
> >
> >
> >
>
>



Flemming Kold (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 31-12-03 02:06

Rødvinssmagen er ikke total dominerende, og smager ikke helt som
rødvinsmarineret kød. Når man marinere i rødvin, ligger kødet jo og trækker
i flere timer, nogle gange døgn. Når du laver rødvins fondue bliver kødet jo
mørnet af den varme rødvin. Eminent og enestående smag.

Og brug da en rimelig god rødvin. Det skal jo trods alt, ind i munden. Og,
når det nu kun er den ene gang om året (eller et par gange om året*ss*)

Har man ikke prøvet det, så kom endelig igang.


"My" <my@nomail> skrev i en meddelelse
news:3ff16df7$0$27464$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Vi skal også prøve med fondue.
>
> Når man laver det med rødvin, smager det så som om det er marineret
i
> rødvin eller hvad? Og er det lige meget hvilken rødvin man bruger?
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
>
>
>
> "Flemming Kold" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3ff14d16$0$69933$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Kylling.
> > Kalkunbryst
> > Champignon (Et hit i rødvin!!)
> > Peberfrugt
> > Zitauer løg
> > Kroketter.
> > Mini majs
> >
> > Brød til.
> >
> > Rødvins fondue er 100 gange mere delikat end alm. olie fondue. Og så
> > "stinker" det ikke sådan inde i stuen.
> >
> > Hilsen Flemming.
> >
> >
> >
> > "Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3ff14035$0$95090$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Hejsa.
> > >
> > > Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til
> det?
> > vi
> > > har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
> > > cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt
> til?
> > > (ikke fisk!)
> > >
> > > Mvh Helle
> > >
> > > --
> > > Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.
> > >
> > > www.hellenielsen.dk
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



Ditte Hansen (30-12-2003)
Kommentar
Fra : Ditte Hansen


Dato : 30-12-03 11:17

Krydderet hakket oksekød, i små kugler, evt. med bacon omkring

"Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff14035$0$95090$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa.
>
> Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til det?
vi
> har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
> cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt til?
> (ikke fisk!)
>
> Mvh Helle
>
> --
> Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.
>
> www.hellenielsen.dk
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408545
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste