Rødvinssmagen er ikke total dominerende, og smager ikke helt som
rødvinsmarineret kød. Når man marinere i rødvin, ligger kødet jo og trækker
i flere timer, nogle gange døgn. Når du laver rødvins fondue bliver kødet jo
mørnet af den varme rødvin. Eminent og enestående smag.
Og brug da en rimelig god rødvin. Det skal jo trods alt, ind i munden. Og,
når det nu kun er den ene gang om året (eller et par gange om året*ss*)
Har man ikke prøvet det, så kom endelig igang.
"My" <my@nomail> skrev i en meddelelse
news:3ff16df7$0$27464$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Vi skal også prøve med fondue.
>
> Når man laver det med rødvin, smager det så som om det er marineret
i
> rødvin eller hvad? Og er det lige meget hvilken rødvin man bruger?
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
>
>
>
> "Flemming Kold" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3ff14d16$0$69933$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Kylling.
> > Kalkunbryst
> > Champignon (Et hit i rødvin!!)
> > Peberfrugt
> > Zitauer løg
> > Kroketter.
> > Mini majs
> >
> > Brød til.
> >
> > Rødvins fondue er 100 gange mere delikat end alm. olie fondue. Og så
> > "stinker" det ikke sådan inde i stuen.
> >
> > Hilsen Flemming.
> >
> >
> >
> > "Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3ff14035$0$95090$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Hejsa.
> > >
> > > Vi skal have fondue i morgen aften men hvad bruger man egentlig til
> det?
> > vi
> > > har købt kartoffelbåde, oksekød og svinekød i tern samt bacon og
> > > cocktailpølser. Spiser man salat til eller? hvad bruger man i øvrigt
> til?
> > > (ikke fisk!)
> > >
> > > Mvh Helle
> > >
> > > --
> > > Når du besvarer mig privat, så slet "FJERN" fra email adressen.
> > >
> > >
www.hellenielsen.dk
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>