|
| Krebsehaler Fra : Michael Nielsen |
Dato : 30-12-03 08:37 |
|
Hejsa, jeg har fået fingre i 4 kg krebsehaler i lage (Pillede) er der nogle
der har en god ide hvordan de skal bruges, ud over et stykke ristet
franskbrød ??
Michael
| |
Gitte og Claus (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Gitte og Claus |
Dato : 30-12-03 08:40 |
|
"Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> wrote in message
news:3ff12b31$0$9795$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa, jeg har fået fingre i 4 kg krebsehaler i lage (Pillede) er der
nogle
> der har en god ide hvordan de skal bruges, ud over et stykke ristet
> franskbrød ??
>
> Michael
>
>
hvad med i en "rejecocktail", eller indbagt i butterdej med en god sovs til,
skalddyrswok er en 3. mulighed
| |
Flemming Kold (30-12-2003)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 30-12-03 11:07 |
|
Har fået fat i næsten det samme.
Vi starter med en skaldyrs suppe til forret.
Tæt ved midnat, bliver de resterende varmet, så vi kan få den som "pil selv"
haler, til et stykke ristet brød.
Hilsen Flemming Kold
"Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff12b31$0$9795$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa, jeg har fået fingre i 4 kg krebsehaler i lage (Pillede) er der
nogle
> der har en god ide hvordan de skal bruges, ud over et stykke ristet
> franskbrød ??
>
> Michael
>
>
| |
|
|