"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> wrote in message
news:bsn1qv$af8$1@news.net.uni-c.dk
> Jeg vil gerne lave en grøn pebersauce. Jeg må tilstå at jeg ellers kun
> har smagt den i Knorr-versionen. Jeg forestiller mig at fløde og et glas
> madagascarpeberkorn er en god start. Men er der nogen der har en opskrift?
>
> /David
Peberkorn på glas er helt fine. De er ikke helt så stærke som dem på
dåse.
Skyl eddiken af peberkornene først vha. en tesi, så kommer pebersmagen
bedre igennem. Knus / hak dem, og svits dem et par minutter i lidt olie.
Tilsæt lidt vand og en okseboullionterning, og kog det igennem. Herefter
et skvæt soya, en sjat portvin og lidt balsamico. Kog op og spæd op med
fløde (gerne den fedtfattige madlavningsfløde). Jeg siger jer: den
sparker røv! Hvis I kan lide stærk sovs, kan lidt grofthakkede peberkorn
evt. tilsættes.
Mvh. JIB
--
Posted via Mailgate.ORG Server -
http://www.Mailgate.ORG