/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksehøjreb
Fra : SB


Dato : 27-12-03 23:53

Nogen der har prøvet at tilberede en sådan på en weber?
Har planer om at prøve det her i det nye år, men kan ikke lige finde en
opskrift på hvordan man kan gøre det, ud over at smide den ind og ellers
kigge på stegetermometeret.

Nogen der har en ide til at gøre den lidt mere festlig?

Søren



 
 
Linda Hedegaard Jens~ (28-12-2003)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 28-12-03 02:35


"SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3fee0d4d$0$29387$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Nogen der har prøvet at tilberede en sådan på en weber?
> Har planer om at prøve det her i det nye år, men kan ikke lige finde en
> opskrift på hvordan man kan gøre det, ud over at smide den ind og ellers
> kigge på stegetermometeret.
>
> Nogen der har en ide til at gøre den lidt mere festlig?
>
> Søren
>
>
Jeg plejer at ridse den så der kommer nogle kryds i det øverste. Her laver
jeg så nogle små lommer hvor jeg putter 1/4 hvidløg i hver lommer, bruger
som regel 2-3 fede. Herefter drysser jeg med groft salt og i grillen med
dyret. Tag den ud når den har fået den rette temperatur og lad den hvile 15
min. Det er bare mums.

linda



SB (29-12-2003)
Kommentar
Fra : SB


Dato : 29-12-03 01:12


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:3fee3328$0$25795$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
>
> "SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fee0d4d$0$29387$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > Nogen der har prøvet at tilberede en sådan på en weber?
> > Har planer om at prøve det her i det nye år, men kan ikke lige finde en
> > opskrift på hvordan man kan gøre det, ud over at smide den ind og ellers
> > kigge på stegetermometeret.
> >
> > Nogen der har en ide til at gøre den lidt mere festlig?
> >
> > Søren
> >
> >
> Jeg plejer at ridse den så der kommer nogle kryds i det øverste. Her laver
> jeg så nogle små lommer hvor jeg putter 1/4 hvidløg i hver lommer, bruger
> som regel 2-3 fede. Herefter drysser jeg med groft salt og i grillen med
> dyret. Tag den ud når den har fået den rette temperatur og lad den hvile
15
> min. Det er bare mums.
>
> linda
>
Hej Linda
Det vil jeg så da prøve, og så se hvordan det går.
nogen ide om hvor længe en steg på 3 kg. skal stå i grillen før den er
færdig, hvis den skal være rosa inden i?

Søren



Linda Hedegaard Jens~ (29-12-2003)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 29-12-03 01:20


"SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3fef7163$0$29336$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
> meddelelse news:3fee3328$0$25795$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> >
> > "SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3fee0d4d$0$29387$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > > Nogen der har prøvet at tilberede en sådan på en weber?
> > > Har planer om at prøve det her i det nye år, men kan ikke lige finde
en
> > > opskrift på hvordan man kan gøre det, ud over at smide den ind og
ellers
> > > kigge på stegetermometeret.
> > >
> > > Nogen der har en ide til at gøre den lidt mere festlig?
> > >
> > > Søren
> > >
> > >
> > Jeg plejer at ridse den så der kommer nogle kryds i det øverste. Her
laver
> > jeg så nogle små lommer hvor jeg putter 1/4 hvidløg i hver lommer,
bruger
> > som regel 2-3 fede. Herefter drysser jeg med groft salt og i grillen med
> > dyret. Tag den ud når den har fået den rette temperatur og lad den hvile
> 15
> > min. Det er bare mums.
> >
> > linda
> >
> Hej Linda
> Det vil jeg så da prøve, og så se hvordan det går.
> nogen ide om hvor længe en steg på 3 kg. skal stå i grillen før den er
> færdig, hvis den skal være rosa inden i?
>
> Søren
>
>
Jeg vil skyde på 5 kvarter alt efter hvor varm grillen er. Men ca 60-65 gr i
centrum af kødet. Savle savle



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408545
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste