Synes forret til en julefrokerst er noget bavl, jeg skider højt og helligt
på om det er jule, efterår, forår eller sommer frokerst.
Rejer er sagen, alle kan lide rejer, og en rigtig lækkker rejecoktail med
det hele er sagen, de flotte glas(hvis ikke du har råd, har jeg personligt
ikke.. skaffer du på genbrugspladsen) og så er der ellers serveret en flot
coktail medstående af: Et stort salat blad, rejer, maoynasie, frisk karse og
friskpresset citron, samt til sidst lige inden servering skæres en citron i
skiver og sættes på glaset kant som pynt/ hvis deltager ønsker mere
citronsaft over sin ret
"Emil" <emilsen@ostbirk.invalid> wrote in message
news:8bepuvc98bffpmcktpjl3j0dsgn4vpb0vq@4ax.com...
> Jan skrev:
>
> >Er der nogen der har forslag til en god og nem forret til nytårsaften.
> >Vi skal kun være 3 personer voksne så det behøver ikke være noget helt
> >vildt.
> >Der er også 3 børn på 2, 3 og 6 år - nogle forslag til en forret til dem
???
>
> Hej Jan
>
> Min favorit er
>
<
http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ200ADK/HJ200D01.NSF/O/EFBA15609F083606C1256D83
003B86D2>
>
> Men lav nu ikke alt for meget, for det går meget nemt hen og
> bliver en hovedret. Både småbørn og voksne elsker denne ret.
>
> Torsken kan erstattes af anden fisk, og som krydderi kan særligt
> esdragon anbefales i stedet for bearnaiseessens.
> Husk dog at servere rigeligt med de bitre karse-spirer for de
> voksne, da det giver en fin modvægt til "flødesmagen" i retten.
>
> De småbørn jeg kender, vil helst undgå kaviar og karse. Men de
> vil gerne have grøn peberfrugt samt det øvrige som indgår i
> retten.
>
> Det kan næppe blive bedre.
>
>
> m.v.h. Emil